Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Joana - 25-09-2009.

Nou portal gratuit pels comerços del vallès
Acabem de llançar un nou portal per a comerços i empreses del vallès, totes les empreses que es donin d'alta tindran un any de serveis gratuïts, podran posar ofertes i promocionar els seus serveis, poden accedir a www.vivirenelvalles·com.
Per rebre el codi de descompte (que val per 120 ¤) s'han de crear un compte a la web i tenen que enviar un email a joanaavivirenelvalles·com demanant el codi.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Jeremias Soler Giménez - 17-03-2008.

Un vigilant de seguretat de Decathlon humilia públicament una clienta.
Un vigilant de seguretat de l'empresa Prosegur acusa falsament una senyora d'apropiar-se d'una jaqueta al Decathlon del Parc Vallès de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Casal de l'Amistat Catalano-Cubana - 14-12-2007.

No als atacs de CiU contra Cuba!
“PEL DRET A DECIDIR DE CADA POBLE….
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç THEWAX TERRASSA - 01-03-2007.

THEWAX centre d'estètica inaugura a Terrassa
THEWAX és un centre integral d'estètica, el proper dia 3 de Març inaugura a Terrassa un nou local.Situat al carrer del Vall nº 65, te aprop de 300 metres i ofereix serveis de perruqueria, depilació a la cera, fotodepilació, manicura, ungles de gel, pedicura,tractaments facials i corporals,massatges i solarium. Tenim tots els serveis d' estètica i bellesa en un mateix espai per optimitzar el temps del client.
L'horari del centre és de 9 a 21h. ininterrompudament.
THEWAX és un referent de qualitat dintre del món de la estètica.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Jordi Centelles - 11-12-2006.

Ordenança d'Usos 1 – Corte Inglés 0
Després de diversos mesos treballant-hi, finalment s’ha aprovat, definitivament, l’Ordenança d’Usos de l’Ajuntament de Terrassa, que és la que regula els diferents usos que han de tenir els carrers de la ciutat.

Què vol dir això? Vol dir que és l’eina a partir de la qual podem bastir una ciutat on les diferents activitats convisquin, sense que hi hagi unes zones comercials i unes zones residencials que no entrin en contacte entre elles. Això també vol dir que amb aquesta ordenança es posa el fil a l’agulla per començar a teixir els diferents eixos comercials de barri, que han de ser els pols d’atracció comercial i econòmica de cada una de les zones de la ciutat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - 2 comentaris
.
Comerç Albert Ruiz - 23-10-2006.

Fira Expo Vallès & Tast
Hola soy Albert Ruiz de TENDALS EGARA. Sábado noche, acabo de llegar a mi casa después de pasar todo el dia en la feria EXPOVALLES & TAST como expositor, de la cual a parte del calor insoportable ( no se como podrán sobrevivir las personas que acudan a otras ferias en épocas estivales) y cansadísimo como cualquier feria que se precie, ceno algo y repaso la prensa local y....... en primera página: EXPO VALLES y la mejor gastronomía ( es lo mas importante?), las últimas novedades multisectoriales (planchas, colchones, piscinas, depuradoras de agua) parece ser un tema de segundo plano, lo importante es la gastronomia, pero en mi afan de comprobar la repercusion de la feria veo..... pagina 12 alla voy. y sorpresa , EXQUISITAS TAPAS A UN EURO EN EXPO VALLES, (por lo menos ellos pueden rentabilizar su publicidad, los demas la regalamos, asi de simple) pero....... sigo leyendo; me interesa, soy un expositor más y en algun lugar saldré reflejado, claro, seguro, no te impacientes, y sigo leyendo , pero en Expo Valles hay mucho mas, lo ultimo en planchas?, pulidoras de suelo?, colchones?, depuradoras de agua?, tratamientos adelgazantes?, artículos deportivos?. muebles a medida?, seguros?, viajes?, novedades editoriales?........ y no hay nadie mas? si, ya se que es nuestra primera participacion en la feria, debo ser el único que es la primera participacion? los demás ya son todos veteranos?, es posible no lo se, pero me decepciona leer todas esas noticias en nuestra prensa local, bueno intento olvidarlo mañana me espera otro dia complicado y cansado de feria y quiero terminar mi lectura del periódico y llego a la pagina 34 donde nuestro queridísimo y entrañable EDI me vuelve a poner al día en lo que se refiere a la feria.......... y despues me deplomo ya no puedo mas, será que me equivoqué de feria, será que es una feria gastronómica y no multisectorial, es muy posible, lo mas seguro es que sea yo el equivocado, invertí un dinero en una feria que no es la mía, lástima, espero que para las próximas les expliquen a los expositores de la EXPO VALLES cual es en realidad la finalidad de la feria, yo no digo que no volveré mas, pero por lo menos lo tendré muy claro.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 01-07-2006.

L'inici de les rebaixes d'estiu coincideix a la ciutat amb la Festa Major
Aquest dissabte s'ha iniciat el període de les rebaixes d'estiu a Catalunya, que a Terrassa coincideix amb la Festa Major. L’Agència Catalana del Consum (ACC) recorda que la realització de rebaixes és una decisió del comerciant, així com la seva durada que serà com a mínim d’una setmana amb un màxim de dos mesos. Tanmateix l'Agència Catalana de Consum realitza una sèrie de consells de cara a que la campanya transcorri amb normalitat.
Dossier Festa Major Terrassa 2006 L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 12-05-2006.

Via lliure pel Corte Inglés a Terrassa
El Corte Inglés podria estar més a prop que mai amb la sortida ahir dels consellers d'ERC del govern de la Generalitat. I és que la conselleria de Comerç fins ahir en mans de Josep Huguet (ERC) s'havia oposat a construir a la nostra ciutat aquesta gran superíficie, opció defensada per més del 80% dels terrassencs. La Conselleria de Comerç recaurà a mans del del també Conseller d'Economia, Antoni Castells (PSC).
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 16-03-2006.

ESCODI ofereix un curs sobre estilisme adreçat als venedors de les botigues de moda
Assessorar bé els clients és clau en qualsevol establiment, però més en una botiga de moda. Si els venedors saben guanyar-se la confiança del client tot orientant-lo adequadament sobre quines són aquelles peces de roba que combinen més bé, quins els accessoris, maquillatge o pentinat que donen aquell toc final a un conjunt, o quina és la roba que més l’afavoreix, poden guanyar la seva fidelitat, i per tant, donar un important impuls a les vendes de la botiga. Però per saber fer això, a més de tenir habilitats per a la venda, s’han de tenir habilitats d’estilista, i el venedor s’ha de sentir segur de si mateix.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 02-12-2005.

Imatge del Pessebre oficial, realitzat pel Taller del Llibre
Tret de sortida a la campanya de Nadal amb la inauguració del pessebre i l'enllumenat dels carrers
L'alcalde i membres del Consistori han inaugurat de forma oficial el Pessebre i l'enllumenat de nadal dels carrers del centre. L'acte s'ha realitzat aquest divendres enmig d'una forta pluja, que ha deslluit el tradicional tret de sortida a la campanya de nadal. Aquest any, el pessebre oficial de l’Ajuntament de Terrassa està realitzat per l’entitat El Taller del Llibre, amb la col·laboració de les Brigades Municipals. El pessebre està guarnit amb arbres i amb 365 estrelles per simbolitzar que cada dia de l’any pot ser Nadal, realitzades amb la tècnica de la papiroflèxia. Les plantes que enguany les Brigades Municipals han col·locat al pessebre són de tipus aromàtic, com ara el romaní, l’espígol, estepes, marfulls…, i destaquen pel baix consum d’aigua.

Més informació sobre la Campanya de Nadal al web especial http://especials.infoterrassa.com/nadal
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1