Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 18-11-2004.
Aquest servei de mediació es va crear el 1994 per resoldre conflictes de consum

La Junta Arbrital de Consum de Terrassa celebra 10 anys a la ciutat
Aquest matí s'ha celebrat a l'Ajuntament un acte institucional per commemorar el desè aniversari de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, que ha comptat amb la presència de l'alcalde Pere Navarro així com de la regidora de Consum, Mariví Orta; els portaveus dels grups municipals presents al Consistori; el president de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, Raimon Escudé; i l'expresident de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, Joaquim Badia.

L'acte ha començat amb una intervenció de la regidora de Consum, Mariví Orta, que ha parlat sobre la celebració de l'aniversari. A continuació, el president de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, Raimon Escudé, ha exposat la seva experiència al davant d'aquest servei de mediació. Tot seguit, l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha donat pas a l'expresident de la Junta Arbitral de Consum d'Hospitalet de Llobregat, Marc Sansalvadó, qui ha pronunciat la conferència "La mediació, la conciliació i l'arbitratge més aprop de les persones".

La Junta Arbitral de Consum de Terrassa es va constituir el 15 de novembre de 1994 amb l'objectiu d'oferir una via ràpida, eficaç i econòmica de resolució de conflictes entre compradors i venedors. Al llarg dels darrers deu anys, la Junta Arbitral ha rebut més de 1.500 sol·licituds d'arbitratge per resoldre diferents tipus de reclamacions. Des de la seva creació, l'Ajuntament de Terrassa ha realitzat diverses accions per donar a conèixer la Junta Arbitral i els actes de mediació com un servei que beneficia els comerços i les empreses, ja que representa una garantia de qualitat i dóna confiança i seguretat al consumidor, amb la qual cosa es millora la competitivitat del sector comercial i empresarial. Coincidint amb el desè aniversari, el Servei de Consum de l'Ajuntament de Terrassa portarà a terme una campanya de difusió de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa mitjançant anuncis publicitaris i banderoles a les principals vies de la ciutat.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1