Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 23-07-2004.

Nova imatge per l'eix comercial Parc de la llar
Els magatzems comercials de l'Avinguda del Vallès, que estan associats sota el nom Parc de la llar, disposen d'una nova imatge que els ha de servir per identificar els seus comerços sota una mateix paraigües.

Els dos carrers comercials de l'Avinguda del Vallès llueixen ja banderoles que porten impreses la imatge de l'associació i eslògans com: 'L'avinguda de l'estalvi' o 'Tot per la llar'. L'eix comercial vol convertir-se en un referent en equipament per la llar a la nostra ciutat.

La nova imatge pretén ser el reflex del conjunt de serveis que posen a disposició dels clients: horaris més amplis d'atenció al públic, aparcament, avantatges en el finançament i servei a domicili, a més de descomptes, promocions i garantia de producte.

Els magatzems agrupats en l'associació PARC DE LA LLAR sumen en total més de 30 mil metres quadrats de superfície de venda. L'eix està comprés entre el pont de l'autopista C-58 i el carrer Saturn.

El Parc de la Llar es va constituir fa dos anys. L'integren 14 establiments de 9 grups comercials diferents entre els que destaquen el magatzems Hipopotamo, Els Autèntics Magatzems Serra, Diez x Diez, Vallès Iluminación, Blau centre de la llar o La botiga del sofà.

A banda de la nova imatge corporativa, l'associació està en contacte amb els reponsables municipals per tirar endavant altres projectes urbanístics més ambiciosos.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1