Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Josep Sort - 28-04-2004.

El Mercat de la Independència inicia demà el seu nou horari obrint també els dijous a la tarda
El Mercat Municipal de la Independència iniciarà demà, 29 d'abril, el nou horari de venda al públic i obrirà els dijous a la tarda, amb l'objectiu d'adequar els serveis del mercat a les necessitats actuals dels consumidors. A partir de demà, els dijous estarà obert de 7.30 a 14h i de 17 a 20.30h i ja seran dues les tardes en què els paradistes estaran a disposició dels usuaris del mercat. Per a la resta de la setmana, es manté l'horari habitual, que és el següent: de dilluns a dimecres de 7.30 a 14h; els divendres de 7.30 a 20.30h; i el dissabtes de 7.30 a 15h.

El nou horari de venda al públic s'emmarca en la línia de modernització que està portant a terme l'Ajuntament de Terrassa i l'Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència. En els darrers anys, s'han realitzat diverses reformes per tal que l'equipament s'adapti a la realitzat comercial actual i a les necessitats d'una prestació del servei més adient. El maig del 2003 es van inaugurar les darreres obres de remodelació, que van consistir en la renovació del paviment i de totes les xarxes de serveis per tal de fer arribar a cada parada les canalitzacions d'aigua, sanejament, electricitat i telefonia. Aquesta modernització també s'ha portat a terme al Mercat de Sant Pere, en el qual ja s'estava obrint les tardes de dijous. En aquest segon mercat municipal, l'horari de venda al públic és: dilluns, dimarts, dimecres i dissabte de 7.30 a 14h; dijous de 7.30 a 14h i de 17 a 21h; i divendres de 7.30 a 21h.

El Mercat de la Independència es va inaugurar l'any 1908, i es va batejar amb aquest nom amb motiu del centenari de la guerra de la independència. L'equipament és obra d'Antoni Pascual i Melcior Vinyals, arquitectes municipals. Es tracta d'un edifici modernista de tres naus en forma de ventall, amb una superfície total de 3.900 m2, 1.500 dels quals corresponen al soterrani. L'estructura és de ferro, sostinguda per 50 columnes, i la coberta té 4.000 claraboies de vidre per a captar la llum solar. Actualment aplega un centenar de parades.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1