Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 16-03-2006.

ESCODI ofereix un curs sobre estilisme adreçat als venedors de les botigues de moda
Assessorar bé els clients és clau en qualsevol establiment, però més en una botiga de moda. Si els venedors saben guanyar-se la confiança del client tot orientant-lo adequadament sobre quines són aquelles peces de roba que combinen més bé, quins els accessoris, maquillatge o pentinat que donen aquell toc final a un conjunt, o quina és la roba que més l’afavoreix, poden guanyar la seva fidelitat, i per tant, donar un important impuls a les vendes de la botiga. Però per saber fer això, a més de tenir habilitats per a la venda, s’han de tenir habilitats d’estilista, i el venedor s’ha de sentir segur de si mateix.

Per aquest motiu, i atenent a la proposta que ens han fet alguns comerciants del sector de la moda, l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) ha organitzat el primer curs d’estilisme adreçat a comerciants i venedors d’establiments de moda, coplements i cosmètica i perfumeria, que els permetrà adquirir els coneixements bàsics que s’han d’aplicar a l’hora d’assessorar el client, i que també es poden aplicar a la pròpia imatge personal del venedor.

El curs
Es tracta d’un seminari de 10 hores, 7 de les quals es dedicaran a l’estilisme d’indumentària de dona i d’home i 3 hores a l’estilisme que completa la imatge personal en base al maquillatge i el pentinat.
Serà impartit per Jaime Peñalva amb una àmplia experiència com a responsable de botigues per dona i home, especialista amb merchandising, exposició de producte i tendències de moda i Federico Carrasco maquillador i perruquer i col•laborador habitual de diverses revistes de moda i passarel•la. Se celebrarà a la seu d’ESCODI els dies 29 i 30 de març de 9:30h a 14:30h.

El contingut
Et temari del seminari es centrarà en l’estilisme d’indumentària, tant per home com per dona, i en l’estètica. D’aquesta manera es donaran les pautes per fer un reconeixement morfològic del cos, com escollir la talla correcta, les petites adaptacions a les robes, les combinacions cromàtiques, els complements, la morfologia de la cara, el maquillatge i el vestir, el cabell,...
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1