Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 13-06-2005.

L'Escodi presenta a Lleida diferents experiències de mercats municipals
L'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) exposarà diferents experiències de gestió, promoció i de remodelació de mercats municipals en un seminari adreçat als paradistes dels mercats de la capital del Segrià.
Les experiències que s'exposaran són les de Terrassa, Manresa i Salt. El curs es celebrarà els dies 13, 15 i 20 de juny amb la participació de 28 paradistes del mercat de Fleming-Ronda, el mercat de Balàfia i el mercat de Cap Pont de Lleida. L'objectiu del seminari és conèixer quins són els factors d'èxit d'aquestes experiències i fer l'extrapolació a la realitat dels mercats d'on són els alumnes.
Programa:

*13 de juny de les 17 a les 19 hores, experiència del Mercat de Terrassa
Gemma Puig, Cap de la Unitat de Comerç i Mercats de la Regidoria de comerç de l'Ajuntament de Terrassa, explicarà l'experiència de la reforma del Mercat de la Independència realitzat de mutu acord (entre l'ajuntament i els paradistes), per fases i amb una fórmula assequible per als paradistes que a més, no han hagut d'abandonar el Mercat. Puig també explicarà algunes promocions que s'han dut a terme al Mercat del Triomf així com la campanya de minimització de residus tant dels paradistes com també dels clients.

*15 de juny de les 17 a les 19 hores, experiència del Mercat de Manresa
Joan Soler, col·laborador de Marketing del Puigmercadal de Manresa exposarà les experiències de promoció, en especial la iniciativa de la targeta de fidelització de clients amb la qual s'obtenen punts per poder descanviar per regals o vals per hores d'aparcament al pàrquing de sota el Mercat. Joan Soler també explicarà l'experiència del Mercat amb els alumnes del Cicle Formatiu de Gestió Comercial i Màrqueting del Centre IES Guillem Catà, que fan les seves pràctiques de marketing i investigació de mercats utilitzant el Mercat Municipal com a cas real. Aquest curs, per exemple, han realitzat un estudi per conèixer el perfil del client del Mercat així com també el seu nivell de satisfacció, a més, també han fet algunes altres propostes d'accions de dinamització comercial pel Mercat que també s'han dut a terme, com regalar vals de descompte per entrades a la piscina municipal.

*20 de juny de les 17 a les 19 hores, experiència del Mercat de Salt
Joan Jordà, Cap de Gabinet de l'Alcaldia de Salt exposarà el procés de remodelació d'un mercat que es va inaugurar el 1982 i que va iniciar la seva transformació el 2004. Va passar de ser un centre exclusivament de venda en base a parades a ser una proposta comercial mixta: dos establiments comercials i 12 paradistes que ocupen 41 establiments. La remodelació, que va ser integral, i la nova combinació d'oferta comercial, està resultant ser un èxit. La gestió del canvi es va fer amb col·laboració directe entre l'ajuntament i l'associació de comerciants del Mercat i el supermercat.

L'ESCODI és l'únic centre català dedicat exclusivament a la formació i reciclatge dels professionals del comerç, siguin comerciants o tècnics d'associacions o administracions públiques. La Fundació ESCODI es va crear l'any 2000 i està integrada per l'Ajuntament de Terrassa, el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, i la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa"". El seu objectiu és ajudar les empreses i els professionals del comerç i la distribució a incrementar la seva capacitat tècnica i d'innovació, i mantenir-la al dia; aportant als comerciants una formació pràctica i de qualitat que els permeti donar un nou impuls al seu negoci. Amb seu a Terrassa, l'ESCODI realitza cursos a mida allà on la sol·licitin, de fet l'ESCODI ha tingut alumnes de més de 140 municipis de Catalunya; des de la seva creació, més de 10.000 comerciants i uns 300 responsables municipals de comerç i tècnics d'associacions de comerciants han fet algun curs d'ESCODI.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1