Divendres, 20 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 23-04-2004.

El Mercat de la Independència obrirà els dijous a la tarda
Dins la línia de modernització que s'està portant a terme al Mercat de la Independència i amb l'objectiu d'adequar els serveis del mercat a les necessitats dels consumidors, l'Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència de Terrassa començarà a obrir les seves portes els dijous a la tarda a partir del dia 29 d'abril de 2004.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Josep Sort - 21-04-2004.

El mercadal Martí l'Humà es trasllada avui al polígon Can Petit
El Mercadal Martí l'Humà es traslladarà provisionalment al polígon industrial de Can Petit a partir d'avui i fins que finalitzin les obres d'adequació i urbanització dels nous terrenys que han d'acollir definitivament el mercat ambulant dels dimecres, ubicats al sector Montserrat. L'Associació de Venedors Ambulants del Mercadal i l'Ajuntament de Terrassa van acordar aquesta solució provisional fa uns dies, davant la necessitat de deixar lliures els terrenys de Can Roca, on la Generalitat de Catalunya construeix un CEIP.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Josep Sort - 14-04-2004.
Demà serà la darrera vegada que les parades s'instal·laran a Can Roca

El mercadal Martí l'Humà es traslladarà provisionalment al polígon Can Petit a partir del 21 d'abril
El Mercadal Martí l'Humà es traslladarà provisionalment al polígon industrial de Can Petit a partir del proper 21 d'abril i fins que finalitzin les obres d'adequació i urbanització dels nous terrenys que han d'acollir definitivament el mercat ambulant dels dimecres, ubicats al sector Montserrat. L'Associació de Venedors Ambulants del Mercadal va ratificar en assemblea el passat dia 7 d'abril aquest acord assolit per la junta de l'entitat i l'Ajuntament de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 29-03-2004.
Uns terrenys de 18.000 metres quadrats del barri de Montserrat es destinen pel futur Mercadal

El Mercadal dels dimecres podria estrenar nova ubicació abans de l'estiu
El mercadal de Martí l'Humà, el dels dimecres, podria estrenar nova ubicació abans de l'estiu al barri de Montserrat. Així ho ha confirmat l'alcalde en una visita als terrenys que s'estan habilitant per acollir el mercat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 16-12-2003.

Sabeco obre un supermercat a la nostre ciutat
La cadena de distribución Sabeco, del Grupo Auchan, abrirá mañana su primer supermercado en Terrassa (Barcelona). La cadena está presente en Catalunya desde 1988 y tiene centros en Lleida, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú (Barcelona), Reus y Tortosa (Tarragona).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 13-12-2003.

El Mercadal de Martí l'Humà es trasllada al barri de Montserrat
El Mercadal de Martí l'Humà, conegut popularment com el "Mercadillo" dels dimecres es trasllada al barri de Montserrat, just al costat del hipermercat Eroski. L'acord definitiu va ser aprovat en la darrera assamblea dels firaires i ara l'Ajuntament haurà d'adequar els terrenys de la nova ubicació. La superfície del mercadal passarà de ser de 12.000 m2 a 18.000 m2. En l'actual solar s'hi constriurà una escola pública de primària que estarà acabada el proper curs escolar.
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1