Dimecres, 23 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comerç Redacció - 23-11-2005.

Acaba el primer curs a per a directors d'establiments amb la presència del Director General de Comerç
El primer curs adreçat als directors d’establiments finalitza aquest dimecres a les instal·lacions de l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) a Terrassa. Han estat 22 persones de Catalunya, Aragó i València les que han participat en aquesta iniciativa de l’ESCODI realitzada en col·laboració amb la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Els alumnes destaquen que les 80 hores de formació els ha permès conèixer quines són les dimensions reals del seu càrrec, tant des del punt de vista de responsabilitats formals com legals. Un dels temes que ja d’entrada mes els van interessar del curs és aprendre tècniques de direcció d’equips i com motivar o fer observacions a les persones que es troben sota la seva responsabilitat. Raimon Sarret serà present a la darrera sessió de la primera edició del curs de Directors d’Establiments comercials.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 21-11-2005.

ESCODI explica als tècnics de la Xarxa de Mercats com liderar amb èxit les associacions de Mercats Municipals
Més de 80 tècnics municipals de la província de Barcelona participaran aquest dimarts a Terrassa en la 6a i darrera sessió del programa de formació de la Xarxa de Mercats dissenyat per l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) per ajudar a dinamitzar als mercats municipals. En aquest cas es tractaran els aspectes estratègics de la direcció i liderat d’associacions de mercats municipals, tenint en compte que són entitats d’associació voluntària amb uns mecanismes molt específics de funcionament. A la sessió també intervindrà Maria Costa, regidora delegada de comerç de l’Ajuntament de Terrassa per exposar les experiències de gestió dels dos mercats municipals de la ciutat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 27-08-2005.

El Corte Inglés més aprop d'instal·lar-se a Terrassa

Cada cop està més aprop la possibilitat que El Corte Inglés instal·li un centre comercial a la ciutat. I és que avui s'ha sabut que després d'anys de moratòria, es podrà tornar a construir grans superfícies comercials al Principat, segons ha confirmat el departament de Comerç, Consum i Turisme. El nou Pla Territorial i Sectorial d'Equipaments Comercials (PTSEC), que inclourà un mapa de la situació comercial del Principat, preveurà la possibilitat d'obrir més grans superfícies. Els equipaments comercials però, s'hauran de construir en 'zones urbanes consolidades'. Aquest és un pas important en tot el procés de decisió de l'obertura d'un nou Corte Inglés a Terrassa, ja que l'empresa espanyola havia assegurat que tenia la intenció d'instal·lar-se a la ciutat, però l'únic inconvenient que hi havia era la moratòria que impedia obrir nous centres comercials a Catalunya. Ara que la Generalitat tornarà a permetre la creació de grans superfícies, El Corte Inglés té el camí lliure.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Comerç Redacció - 13-06-2005.

L'Escodi presenta a Lleida diferents experiències de mercats municipals
L'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) exposarà diferents experiències de gestió, promoció i de remodelació de mercats municipals en un seminari adreçat als paradistes dels mercats de la capital del Segrià.
Les experiències que s'exposaran són les de Terrassa, Manresa i Salt. El curs es celebrarà els dies 13, 15 i 20 de juny amb la participació de 28 paradistes del mercat de Fleming-Ronda, el mercat de Balàfia i el mercat de Cap Pont de Lleida. L'objectiu del seminari és conèixer quins són els factors d'èxit d'aquestes experiències i fer l'extrapolació a la realitat dels mercats d'on són els alumnes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 19-05-2005.

L'ESCODI ensenya habilitats de comunicació als responsables de comerç dels ajuntaments
Els responsables de les àrees de comerç dels ajuntaments s'han de relacionar cada dia amb representants de departaments del mateix consistori així com d'associacions de comerciants per poder dur a terme els seus programes de gestió. L'Escola Superior de Comerç i Distribució, únic centre català dedicat exclusivament a la formació del sector comerç, proposa a aquests professionals aprendre tècniques de comunicació. Són 22 tècnics de 19 municipis els qui participen durant 20 hores, repartides en 5 sessions de 4, en aquest curs que es fa a les instal·lacions d'ESCODI a Terrassa. Concretament són professionals de Balaguer, Banyoles, Barcelona, Begues, Blanes, Caldes de Montbui, Dosrius, Esparreguera, Granollers, Masnou, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Polinyà, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Quirze del Vallès, Santa Maria de Palautordera, i Sort.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 18-11-2004.
Aquest servei de mediació es va crear el 1994 per resoldre conflictes de consum

La Junta Arbrital de Consum de Terrassa celebra 10 anys a la ciutat
Aquest matí s'ha celebrat a l'Ajuntament un acte institucional per commemorar el desè aniversari de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, que ha comptat amb la presència de l'alcalde Pere Navarro així com de la regidora de Consum, Mariví Orta; els portaveus dels grups municipals presents al Consistori; el president de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, Raimon Escudé; i l'expresident de la Junta Arbitral de Consum de Terrassa, Joaquim Badia.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 05-10-2004.

Demà s'estrena la nova ubicació del Mercadal dels dimecres
Demà es durà a terme la inauguració del mercadal de Martí l'Humà en la seva nova ubicació al sector Montserrat. La passejada inaugural començarà a les 11.30h al carrer Salamanca, entre l'avinguda del Vallès i l'avinguda de les Nacions. Comptarà amb l'assistència del batlle de la ciutat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 23-07-2004.

Nova imatge per l'eix comercial Parc de la llar
Els magatzems comercials de l'Avinguda del Vallès, que estan associats sota el nom Parc de la llar, disposen d'una nova imatge que els ha de servir per identificar els seus comerços sota una mateix paraigües.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comerç Redacció - 20-07-2004.

Els comerciants, indignats amb les obres de la Carretera Matadepera
Els comerciants de la carretera de Matadepera estan descontents per com s'estan desenvolupant les obres de reforma de la via. Afirmen que els treballs els provoquen molèsties i que aquesta situació repercuteix de forma directa en les vendes que, segons diuen, s'han reduït a la meitat. Els accessos a les botigues, com també a les cases i els aparcaments, asseguren, són impracticables. Als comerciants se'ls fa difícil el trasllat de mercaderies.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Comerç Josep Sort - 28-04-2004.

El Mercat de la Independència inicia demà el seu nou horari obrint també els dijous a la tarda
El Mercat Municipal de la Independència iniciarà demà, 29 d'abril, el nou horari de venda al públic i obrirà els dijous a la tarda, amb l'objectiu d'adequar els serveis del mercat a les necessitats actuals dels consumidors. A partir de demà, els dijous estarà obert de 7.30 a 14h i de 17 a 20.30h i ja seran dues les tardes en què els paradistes estaran a disposició dels usuaris del mercat. Per a la resta de la setmana, es manté l'horari habitual, que és el següent: de dilluns a dimecres de 7.30 a 14h; els divendres de 7.30 a 20.30h; i el dissabtes de 7.30 a 15h.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1