Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Religió Redacció - 26-07-2004.

Josep Àngel Sáiz es converteix en el primer bisbe de la diòcesi de Terrassa
La basílica del Sant Esperit ha estat l'escenari de la presa de possessió del nou bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses, que ha estat acompanyat en la cerimònia per nombrosos representants de les diferents diocesis de l'Estat. Ara, com a bisbe de Terrassa, la seva diòcesi depèn, conjuntament amb la de Sant Feliu de Llobregat, de la de Barcelona. Una divisió que no agrada als membres d'Església Plural, que han demostrat el seu descontentament repartint un manifest als que s'acostaven a la basílica.


Sáiz Meneses, que va néixer a la província de Conca l'any 1956, es va traslladar de petit a Barcelona, on va seguir els estudis eclesiàstics i últimament ocupava un càrrec de bisbe auxiliar d'aquesta ciutat.

És un home de confiança de la jerarquia eclesiàstica i a partir d'ara serà el màxim responsable de la diòcesi amb més habitants de Catalunya, després de la de Barcelona. La nova diòcesi de Terrassa és el resultat de la partició en tres de l'arxidiòcesi de Barcelona.

Després que Lluís Martínez Sistach es va fer càrrec del bisbat de Barcelona la setmana passada i de la presa de possessió de Sáiz, ja només faltarà que assumeixi la seva nova responsabilitat el nou bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

Font: Telenoticies·com
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1