Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Religió Redacció - 29-11-2005.

El bisbe de Terrassa afirma en un llibre que Benet XVI "ha connectat i connectarà sempre amb els joves"
El bisbe de Terrassa i responsable del Departament de Joventut de la Conferència Episcopal Espanyola, Monsenyor Sainz Meneses, afirma, en el pròleg del llibre 'Seguid la Estrella. España, en la Jornada Mundial de la Juventud de Colonia (2005)' (Edibesa), que Benet XVI "ha connectat" en la trobada amb els joves i que "connectarà sempre" amb aquests "en el desig de construir un món millor, més d'acord a la voluntat de Déu".

En aquest sentit, i dins dels tres trets que el prelat ha anat "constatant en els mesos següents a la Jornada de Colònia", feta a l'agost, afirma que "els joves són esperança per al Sant Pare". Així, sosté que després de Colònia "podem dir amb tota veritat, que el Sant Pare és esperança per als joves".

Sainz Meneses destaca entre aquests trets, a més, la "centralitat de Crist en els seus plantejaments", i subratlla que l'important és "propiciar l'encontre amb Crist que transformi la vida en aquests joves que es fan preguntes, que són sensibles a les causes nobles, que són generosos quan es requereix la seva solidaritat i que són receptius quan fan un poc de silenci en les seves vides".

Una altra característica que destaca en el pontífex és "la seva crítica al relativisme moral i la defensa ferma de la veritat objectiva", a més d'"una actitud profunda i oberta de diàleg com una de les seves prioritats".

El bisbe de Terrassa elogia els discursos de Benet XVI, en què, segons compte, "ha combinat la suavitat de formes amb la precisió de conceptes, i amb saviesa de mestre ha anat amarant ments i cors com la pluja serena que penetra la terra i la fa fructificar".

Europa Press
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1