Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 19-07-2006.
La Companyia ha fet una inversió superior als 130.000 euros

Fecsa Endesa realitza millores en la seva insfraestructura al barri de Sant Pere Nord
Fecsa Endesa ha efectuat una sèrie de millores a la xarxa elèctrica de Terrassa, amb el propòsit de millorar la qualitat en el servei d’uns 1.400 clients. En aquest sentit, la Companyia ha invertit més de 130.000 euros per portar a terme aquestes millores, que afectaran principalment el barri de Sant Pere Nord. Amb aquesta actuació, s’equilibra la configuració de la xarxa de mitja tensió i permet assumir el creixement de demanda elèctrica actual.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 14-07-2006.

Terrassa comptarà amb una nova ordenança reguladora del govern i l'administració electrònica
L'Ajuntament està ultimant la redacció d'una ordenança reguladora del govern i l'administració electrònica. Aquesta ordenança serà el marc normatiu que regularà les relacions entre els ciutadans i ciutadanes de Terrassa i el consistori a través de mitjans electrònics, telemàtics i o informàtics. El nou marc normatiu té per objectiu regular la incorporació de les tecnologies de la informació i les comunicacions en les organitzacions municipals, i donar plena seguretat jurídica als serveis d’informació, consulta, tramitació i participació per mitjans telemàtics.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 27-06-2006.

Pere Navarro serà el nou president de Localret
Segons informa Vilaweb.cat Pere Navarro és el candidat de consens per presidir Localret, el consorci local per al desenvolupament de xarxes de telecomunicacions i TIC en pobles i ciutats del Principat. Navarro substitueix Jordi Valls, antic batlle de Manresa, que des de maig passat és conseller d'Indústria, Treball i Consum. El nomenament es farà demà en l'assemblea de Localret, en què també es nomenaran membres del consell d'administració i s'aprovaran els nous estatuts de TDCom (Televisió Digital i Comunicació), la societat pública que es va crear per impulsar la TDT a nivell local. Actualment, Localret l'integren més de 800 ajuntaments, que agrupen més del 99% de la població de Catalunya, i també les dues entitats municipalistes catalanes: l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya. El nou president explicarà demà en l'assemblea quines seran les línies de treball prioritàries en el seu mandat.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 28-04-2006.

Tots els rumors col•loquen Pere Navarro com president de LOCALRET
Aquest matí el diari digital e-noticies·com publicava una enquesta on l’alcalde de Terrassa sortia com a favorit per ocupar el lloc de president al consorci de LOCALRET. Recordem que el fins ara president d’aquesta institució, Jordi Valls, ha ocupat recentment el càrrec de Conseller de Treball a la Generalitat i per tant ha deixat de ser alcalde de Manresa. A preguntes dels periodistes Pere Navarro ha assegurat que no hi ha res decidit però que personalment li faria molta il•lusió ocupar aquest càrrec. Ha recordat però que ell forma part del Consell d’Administració d’aquesta institució des de la seva fundació i que per tant sent molt vinculat. Navarro ha comentat que aquest consorci té un paper clau en el desenvolupament de les noves infraestructures de la comunicació així com en la implantació de la nova televisió digital terrestre, temes amb els quals l’alcalde de Terrassa està apostant decididament.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 21-12-2005.

Algunes de les restes arqueològiques trobades a Terrassa
El jaciment de Vallparadís podria ser l'Atapuerca català
Les obres per fer un nou túnel per als ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa han posat al descobert un jaciment arqueològic de la mateixa època dels fòssils d'Atapuerca. Encara no s'hi han trobat restes humanes, però si apareixen seria un descobriment d'un valor científic incalculable. S'hi han trobat fins a 11.000 restes de valor. Moltes són fòssils d'animals com hipopòtams, rinoceronts, cérvols, hienes, cavalls o elefants, que van habitar en aquesta zona fa entre 700.000 i 900.000 anys. Una dada que indica un clima molt més temperat que l'actual.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 17-10-2005.

L'Ajuntament de Terrassa celebrarà un seminari per analitzar la possibilitat d'incorporar programari lliure
L'Ajuntament de Terrassa ha organitzat un seminari de formació per a dilluns vinent, 17 d'octubre, amb l'objectiu d'analitzar la possibilitat d'incorporar el software lliure en la informàtica municipal. La sessió estarà conduïda pel president de l'Associació HispaLinux, Juan Tomás García, que ha participat en els projectes de l'adopció del software lliure a Extremadura i Andalusia. El seminari tindrà lloc de 9.30 a 13.30h a la Torre Mossèn Homs de Terrassa i comptarà amb la participació de la regidora de Règim Interior i Sistemes d'Informació, Mariví Orta; el tinent d'alcalde de Societat del Coneixement, Xavier Martín; i tècnics dels ajuntaments de Terrassa, Manresa, Sant Feliu, i Barcelona, de l'Institut Català de Tecnologia i del Consorci Localret.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Jordi Centelles - 30-09-2005.

El Ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat l'adopció del domini .CAT
El Ple Municipal del mes de setembre va aprovar per unanimitat la proposta presentada per ERC Terrassa, mitjançant la qual l'Ajuntament adoptarà com a domini el ".cat". En la seva intervenció, el regidor Màrius Massallé va destacar el fet de ser el primer domini d'una comunitat cultural i lingüística aprovat per l'ICANN, i va valorar l'esforç de la Fundació PUNTCAT, que va portar el pes de la iniciativa popular, al que s'hi van afegir més de 68000 entitats i particulars, entre ells el propi Ajuntament.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 25-04-2005.
La passarel·la és la més gran de l'Estat Espanyol d'aquestes característiques

La pasarel·la de les Esglésies de Sant Pere, distingida amb una menció dels premis construmat 2005
La Passarel·la de les Esglésies de Sant Pere ha estat distingida amb una menció dels Premis Construmat 2005 a la Innovació que organitza el Saló Internacional de la Construcció, Construmat-Barcelona, amb la col·laboració del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. La secretaría tècnica dels premis va a càrrec de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITEC).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 01-06-2004.
Relieves Egara utilitza una màquina de verificació de qualitat que pot detectar, fins i tot, una partícula de pols en les etiquetes impreses

Una empresa terrassenca, la primera en utilitzar tecnologia de visió artificial en la impressió d'etiquetes
L'empresa de Terrassa Relieves Egara, que es dedica a la impressió d'etiquetes i que recentment ha rebut a Suïssa el guardó internacional WorldStars for packaging, ha dotat les seves instal·lacions de dues noves màquines que han suposat una inversió superior als 800.000 euros.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 27-02-2004.

Les microfotografies d'"Un món invisible" es publiquen a la revista de National Geographic
Josep Palou, graduat en fotografia pel Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) i tècnic especialitzat del Departament de Ciències dels Materials al Campus de la UPC a Terrassa, ha realitzat un conjunt de 22 fotografies d'insectes, flors, polen i materials no biològics, que mostren la part estètica i artística d'un món invisible espectacular i sorprenent. Palou ha fet servir el microscopi electrònic del Campus de la UPC a Terrassa per imatges de diferents mostres i després les ha colorejat digitalment. 4 d'aquestes fotografies es publiquen al número de març de la revista National Geographic.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1