Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 01-06-2004.
Relieves Egara utilitza una màquina de verificació de qualitat que pot detectar, fins i tot, una partícula de pols en les etiquetes impreses

Una empresa terrassenca, la primera en utilitzar tecnologia de visió artificial en la impressió d'etiquetes
L'empresa de Terrassa Relieves Egara, que es dedica a la impressió d'etiquetes i que recentment ha rebut a Suïssa el guardó internacional WorldStars for packaging, ha dotat les seves instal·lacions de dues noves màquines que han suposat una inversió superior als 800.000 euros.

Per una banda, ha comprat una màquina de verificació de qualitat, anomenada de visió artificial, que repassa les etiquetes un cop ja impreses i que detecta qualsevol petita diferència que tinguin respecte de l'estàndard que se li marca. Així, les etiquetes que no són 100% iguals que l'original són rebutjades. La revisió és tan acurada que es pot arribar a detectar, fins i tot, una partícula de pols. L'empresa terrassenca va ser la primera firma de l'estat a tenir una màquina d'aquestes característiques, que permet garantir la qualitat total en totes les etiquetes que s'entreguen al client.

Per altra banda, Relieves Egara ha comprat una màquina rotativa Gallus que li permetrà augmentar i flexibilitzar la seva capacitat d'impressió, per tal d'adaptar-se a les exigències i terminis d'entrega que li demana el mercat.

Relieves Egara va ser creada l'any 1947 i és probablement la més antiga de Catalunya en la fabricació d'etiquetes. Actualment, té una cinquantena de persones en plantilla i unes instal·lacions que ocupen 2.700 metres quadrats. Compta amb agents comercials a tot l'estat espanyol, França, Anglaterra i Alemanya.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1