Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 08-01-2004.

Fecsa inverteix 40.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica a Terrassa
Fecsa-Endesa ha acabat un seguit d'actuacions al nucli urbà de Terrassa que, segons la companyia, comportaran una millora en la qualitat del subministrament elèctric de més de 3.000 clients de diversos barris de la població. Els treballs han suposat una inversió superior als 40.000 euros.

Concretament, els treballs han consistit en la substitució d'un tram d'una antiga línia de mitjana tensió de coure per una d'alumini, mitjançant una canalització subterrània de 380 metres de longitud als carrers Navas de Tolosa i Vallparadís. Aquesta actuació ha permès reforçar i millorar la qualitat del servei dels diferents barris que alimenta la línia, com el sector centre-sud de Terrassa, el sector Segle XX, la Cogullada, Vallparadís i el Polígon Industrial Santa Margarida.

Així mateix, s'ha preparat l'estesa de 80 metres de canalització de cable subterrani de baixa tensió al mateix sector, que permetrà, en una segona fase prevista pel primer trimestre de 2004, completar els treballs de retirada de 180 metres de línia aèria de baixa tensió, 10 cadiretes i un pal de fusta. L'elèctrica assegura que d'aquesta manera es millorarà l'impacte visual de les instal·lacions al municipi i s'atendrà una petició formulada per l'Associació de Veïns i l'Ajuntament mateix.

Font: Telenoticies
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1