Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 13-11-2003.

EUETIT organitza una jornada sobre noves tecnologies aplicades al mon industrial
En el marc de la Setmana de la Ciència 2003, l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT. C/Colom 1. Terrassa) organitza una jornada dirigida al sector industrial amb l'objectiu de presentar el coneixement científic i tècnic que es genera al Campus de la UPC a Terrassa.

La Jornada sobre Noves Tecnologies aplicades al món industrial serà inaugurada el 14 de novembre a les 9 hores del matí a la Sala de Conferències de l'EUETIT per Martí Colomer, vicepresident de la CECOT, per Juan Jesús Pérez, Vicerrector de Recerca de la UPC, i per Rafael Pindado, director de l'EUETIT.

Desprès de la inauguració, Ezequiel Puig, del Centre de Transferència i Tecnologia al Campus de la UPC a Terrassa, parlarà sobre la Universitat com a motor tecnològic per a les empreses que volen innovar. A partir de les 10,30 i fins les 13,30 seguiran un conjunt de presentacions sobre diferents àmbits de la tecnologia aplicada al món industrial, com ara la utilització de biosensors en el sector alimentari, tecnologies d'alta resolució analítica, enginyeria de proteïnes, mesura i qualitat del subministre elèctric en una empresa etc.

Font: UPC Terrassa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1