Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 19-07-2006.
La Companyia ha fet una inversió superior als 130.000 euros

Fecsa Endesa realitza millores en la seva insfraestructura al barri de Sant Pere Nord
Fecsa Endesa ha efectuat una sèrie de millores a la xarxa elèctrica de Terrassa, amb el propòsit de millorar la qualitat en el servei d’uns 1.400 clients. En aquest sentit, la Companyia ha invertit més de 130.000 euros per portar a terme aquestes millores, que afectaran principalment el barri de Sant Pere Nord. Amb aquesta actuació, s’equilibra la configuració de la xarxa de mitja tensió i permet assumir el creixement de demanda elèctrica actual.

Els treballs, que han acabat recentment, han consistit en el canvi de tensió de quatre centres de distribució, passant d’11 a 25 kV, i l’estesa de 260 metres de línia subterrània de mitja tensió, concretament als carrers Girona i Tarragona. Les obres de millora també han comportat la substitució de cinc transformadors.

Paral•lelament, una altra de les millores portades a terme és la reforma de quatre centres transformadors amb tecnologia de cabines SF6, substituïnt el clàssic aïllament d’aire de tots els interruptors de les unitats per un nou gas d’hexafluorur de sofre (SF6) amb característiques especialment aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol.lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1