Dilluns, 11 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 09-07-2003.

Estudiants de l'ETSEIT guanyen el primer premi a la millor idea de negoci
La creació d'una balisa autoguiada és el projecte guanyador, un sistema automàtic, dinàmic i personalitzat d'organització de qualsevol port esportiu, creat per estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (ETSEIT).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Redacció - 19-06-2003.

Un tall de subministrament elèctric deixa sense llum una part de Terrassa
Ahir a la tarda un tall en el submistrament elèctric va deixar sense llum varis barris de Terrassa com ara l'Antic Poble de Sant Pere o Sant Pere.
Els veïns van estar prop de 3 hores sense llum a causa, segons fonts de la companyia, d'una averia per motius de manteniment.
Però el cert és que en aquesta setmana ja hi han hagut varies apagades a la zona metropolitana de Barcelona a causa de la sobrecàrrega de les línees per les fortes temperatures d'aquests dies.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 03-06-2003.

Les noves tecnologies i control de l'energia, propera conferència a l'EUETIT
Bernat Garcia, Responsable del departament d'Innovació de l'empresa CIRCUTOR SA, impartirà el dia 4 de juny, a les 19 hores, a la sala de conferències de l'EUETIT (C/Colom 1. Terrassa) la conferència titulada Sistemes de medida y control de la energía eléctrica.

Avui dia hi ha una gran necessitat de centralitzar les dades. Bernat Garcia, de CIRCUTOR SA, parlarà i mostrarà les diferents solucions que hi ha al mercat; solucions tecnològiques que permeten la connexió d'equips, analitzadors de xarxes elèctriques i qualitat de subministrament, comptadors multifunció d'energia, etc. mitjançant GSM, ràdio o també Internet per tal de centralitzar les dades en un o varis punts.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 12-05-2003.

UPC presenta el nou Servei de Microscopia Electrònica
El proper dimecres, 14 de maig a les 12 hores, tindrà lloc la presentació del nou Servei de Microscopia Electrònica de Rastreig, SEM, al Campus de la UPC a Terrassa. Es tracta d'una nova i potent infrastructura de recerca basada en l'electrònica de rastreig i que es posa al servei de la indústria, altres ens de recerca i la societat en general.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 17-03-2003.

Quarta conferència del cicle Enginyeria, Comunicacions i Societat de l'EUETIT
El proper dimecres, 26 de març, a les 19 hores, tindrà lloc, a la sala d'actes de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT, C/Colom 1), la quarta conferència del cicle Enginyeria, Comunicacions i Societat que porta per títol "Innovació i millora continua com a font de progrés", a càrrec de Francesc Boix, general manager de la Divisió de Producció de Sony España.

Aquest cicle de conferències té per objectiu apropar el mon de l'enginyeria i l'empresa als estudiants de l'Escola en els àmbits de les diferents titulacions que imparteix. A la conferència poden assistir-hi la resta de la comunitat universitària i tots els ciutadans interessats.
Comentaris? - Cap comentari
.
Tecnologia i Ciència Josep Sort - 10-03-2003.

Conferència sobre tecnologies avançades a l'EUETIT
El proper dimecres, 12 de març, a les 19 hores, tindrà lloc, a la sala d'actes de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT) (C/Colom, 1), la tercera conferència del cicle Enginyeria, Comunicacions i Societat que porta per títol Tecnologies avançades aplicades a l'inspecció independent, a càrrec de Santi Pineda, gerent del centre Visió i Control Tèxtil (Viscontex, S.A).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1