Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Joves de les Parròquies de Terrassa - 13-12-2007.

XVI Edició de la Recollida d'Aliments de Nadal per a Caritas
La Recollida d’Aliments de Nadal a benefici de Càritas arriba a la XVI edició

150 joves de parròquies col•laboraran el dissabte en fer arribar els aliments a famílies necessitades de la ciutatTERRASSA. El proper dissabte, 15 de desembre, se celebrarà a Terrassa la XVI edició de la tradicional Recollida d’Aliments a benefici de Càritas.

Enguany, es preveu que uns 150 joves de parròquies i escoles de la ciutat col•laborin voluntàriament en la recollida, la qual es produirà al llarg del dia (de 10 del matí a 10 del vespre) en els centres següents:

-Supermercat Evaristo
-Supermercat Mercadona (Rambla d’Egara/Doré)
-Carrefour Express
-Mercat de la Independència
-Eroski (Sant Cristòfol)

Els aliments obtinguts durant la recollida es destinaran a unes 350 famílies terrassenques en risc d’exclusió social indicades per Càritas.

L’objectiu d’enguany és el de superar els prop de 3500 kgs d’aliments que, habitualment, s’estan recollint en els darrers anys. D’aquesta manera es garantiran lots alimentaris de 10 o més kgs per família.

Els joves voluntaris es situaran, com cada any, a l’entrada i a la sortida dels supermercats i centres esmentats. En el moment d’entrar els clients, els informaran de la celebració de la campanya i els convidaran a lliurar aliments que desitgin compartir, al moment de sortir.

Hi ha una llista de productes preferents que se sol•licitaran als donants. Concretament, sucre, oli, llet, conserves, almívars, xocolata i productes nadalencs tals com torrons i similars.

Els voluntaris provenen de la pastoral de joves de les parròquies de la Sagrada Família, Sant Pau, Sant Cristòfol, Sant Esperit i, també, de les escoles Vedruna i Santa Joaquima de Vedruna, totes elles de la nostra ciutat.

Convidem tots els ciutadans a col•laborar en una recollida que, després de 15 edicions reeixides, comença a formar part de les tradicions nadalenques de Terrassa. Moltes gràcies i molt bones festes a tothom.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1