Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Associació Solidària KambaCat - 01-10-2007.

Música solidària amb Kenya
L' ASSOCIACIÓ KAMBACAT ORGANITZA UN CONCERT SOLIDARI EN BENEFICI DEL PROJECTE "AIGUA PER A KÈNIA"

L' ACTE ESTÀ INCLOS EN EL CICLE D' ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ CIUTADANA "TARDOR SOLIDÀRIA".

PARTICIPA L' ORQUESTRA DE CAMBRA DE VIRTÈLIA DIRIGIDA PEL MESTRE FRANCESC LLONGUERES

L' Auditori Municipal de Terrassa acull el proper dissabte 6 d' octubre un concert solidari. L' Associació Solidària KambaCat és l' encarregada d' organitzar aquest espectacle musical que començarà a les 20h.

La venda anticipada d' entrades és fins el 5 d' octubre a la seu de l' Institut Municipal de Cultura i Esports de Terrassa (IMCET), Casa Soler i Palet (C/Font Vella, 28); i a partir d' una hora abans del concert al mateix auditori municipal. El preu serà de 6¤ per a adults i de 4¤ per als menors de 14 anys. Els beneficis obtinguts es destinaran a la construcció d’ un pou d’ aigua per a la comunitat rural de Mbiuni, habitada per 24 000 persones i situada a 105 km de la capital de Kenya (Nairobi). Ens referim a persones exposades als elements i que depenen molt directament del món natural per obtenir recursos. Sense l’ accés a l’ aigua, són més vulnerable a la fam, la pobresa i a la degradació ambiental.

L'Orquestra de Cambra de Virtèlia interpretarà Telemann: suite Don Quixot /Haydn: Concert per a violoncel en Do Major / Montsalvatge: Postal de l’Havanna / Bonet: “Tramuntana” / Albéniz: “Astúries” / Casals: Sardana Sant Martí del Canigó. Solista violoncel, Nicolàs Cobo; direcció, Francesc Llongueres.

Un dels objectius fonamentals de l' Orquestra de Cambra de Virtèlia és oferir als músics del nostre país l' oportunitat de participar en un projecte de formació orquestral, sota la batuta del pedagog i director d' orquestra Francesc Llongueres.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1