Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Redacció - 16-03-2006.
L’ajuda es destinarà als afectats per les esllavissades a la illa de Leyte

L'Ajuntament col·laborarà amb 2.000 euros amb la campanya d'ajuda d'emergència a Filipines
L’Ajuntament de Terrassa, a través de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional, col•labora amb la campanya d’emergència que s’està portant a terme per ajudar els afectats per les esllavissades produïdes a la illa de Leyte (Filipines). L’Ajuntament de Terrassa ha donat 2.000 euros a l’ONG Save The Children per al desenvolupament d’un projecte de protecció de la infància i de suport educatiu per als infants afectats i per a les seves famílies. Aquests diners formen part de la partida d’ajuda humanitària dels pressupost de cooperació internacional.

La illa filipina de Leyte va patir unes importants esllavissades el 17 de febrer passat, després de setmanes de pluja. Aquesta catàstrofe ha comportat la mort de 72 persones i la desaparició de més de 1.300 habitants. A més, milers de famílies han perdut tot el que tenien. Amb el projecte de Save The Children, es pretén formar una cinquantena de mestres en matèria de salut i higiene i preparar-los per actuar en cas que es produïssin noves catàstrofes. També es vol garantir l’accés a l’aprenentatge d’uns 1.500 infants afectats per les esllavissades.

Save the Children és membre de la Xarxa Internacional per a l’Educació en Emergències i porta més de 20 anys treballant a Filipines. La seva activitat sempre s’ha centrat en la protecció de la infància i ha col•laborat en campanyes d’emergència a moltes zones del món, incloent el tsunami el 2004 o el terratrèmol del Paquistan el 2005. L’entitat va ser una de les participants en els actes que l’Ajuntament de Terrassa va programar el mes de gener passat per commemorar el primer aniversari del tsunami.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1