Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Creu Roja - 17-02-2006.
La Creu Roja Espanyola posa en marxa una campanya humanitària per recolzar a la Creu Roja Filipina en les seves tasques de socors

2.000 persones poden estar sepultades en un poble de Filipines assolat per un esllavissament de terra
Les principals necessitats, en aquests moments, és el rescat de supervivents, la recuperació de cadàvers i la distribució d'aliments i atenció mèdica, a més de l'allotjament per als damnificats. Prop de 2.000 persones podrien romandre sepultades en la localitat filipina de Guinsaogan, en la província de Leyte Sud, després d'un esllavissament de terres provocat per les intenses pluges caigudes en els últims dies. Segons la Creu Roja Filipina, l’esllavissament de terres ha devastat el 90 per cent de Guinsaogan, que abans de la tragèdia tenia una població de prop de 4.000 persones.

L'urgent, en aquests moments, és intensificar les labors de socors en la zona, rescatant als possibles supervivents i recuperant com més aviat millor els cadàvers”, indica Enrique Martín, delegat de Creu Roja Espanyola a Filipines. Per a portar a terme aquestes labors, la Creu Roja Filipina té ja en la zona diversos equips de rescat, “encara que la seva labor s'ha complicat per les dificultats d'accés”, indica Enrique Martín.

La Creu Roja Espanyola ha engegat una operació humanitària per a donar suport a la Creu Roja Filipina en les labors de socors i en la segona fase de l'emergència, l'allotjament de centenars de desplaçats i la rehabilitació de les infraestructures destruïdes. Tots aquells que desitgin col·laborar amb l'operatiu de Creu Vermella poden realitzar les seves donacions a través dels comptes bancaris (vegeu quadre adjunt) o del telèfon:

902 22 22 92
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1