Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Redacciˇ - 04-01-2006.
17 hores de solidaritat radiof˛nica a la rÓdio municipal

300 joguines a la Maratˇ de la noucinc.2 RÓdio
Per tercer any consecutiu la noucinc.2 rÓdio va decidir destinar les joguines recollides en la seva tradicional maratˇ per als infants de Terrassa, canalitzant la seva solidaritat a travÚs de Creu Roja. La Maratˇ que ha tingut lloc aquest dimarts va aconseguir arribar a travÚs de les ones a molts i moltes ciutadans que van respondre a la crida de l’entitat i van aportar les seves joguines a la Campanya de Reis de Creu Roja. En total unes 300 joguines noves van ser recollides per la noucinc.2 RÓdio durant les 17 hores que va durar la Maratˇ.

Cal destacar que aquesta Ús una iniciativa de la pr˛pia entitat i en la qual col.laboren els seus treballadors de forma desinteressada. Amb les 300 joguines que ahir es van recollir en la Maratˇ, la Creu Roja preveu que finalitzarÓ tots els lots per a les famÓlies que mancaven per assignar-los joguines noves. A mÚs a mÚs, tambÚ es preveu que es podran donar joguines a altres poblacions que encara els hi manquin joguines.

Les joguines recollides durant la Maratˇ al complex de la Farinera eren totes noves, no bŔl.liques ni sexistes. Des de Creu Roja agraeixen la col.laboraciˇ i la feina feta per la noucinc.2 RÓdio i tots els treballadors de la mateixa.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1