Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Redacció - 15-12-2005.
AVAN participa activament en la Marató de TV3 contra l’Alzheimer i altres malalties del cervell que tindrà lloc el pròxim 18 de desembre

AVAN reunirà més de 200 persones en el dinar de Nadal que se celebrarà aquest diumenge al Restaurant La Bòbila
Amb el rerefons de la jornada solidària que comporta la celebració un any més de la Marató de TV3, l’associació AVAN ha organitzat per aquest diumenge 18 de desembre el gran dinar de germanor per rebre el Nadal. Més de 200 persones, entre socis, amics, treballadors i voluntaris de la nostra entitat, han confirmat l’assistència a aquesta trobada tan entranyable que se celebra enguany al Restaurant La Bòbila de Terrassa (Crta. de Rellinars, Km 1.8). A més AVAN col·labora amb Comerç Terrassa Centre en la instal·lació d’una carpa al Raval de Montserrat, on es recolliran donatius per a la Marató de TV3. Qui s’apropi al stand durant tota la jornada del diumenge, podrà fer la seva aportació amb la compra d’una polsera solidària de la campanya “Dona’ns un cop de mà” que organitza la Fundació Comerç Ciutadà.

Abans de l’àpat, el president d’AVAN, Dr. Miquel Aguilar, pronunciarà un discurs d’agraïment per l’esforç que han realitzat totes aquelles persones que han treballat per l’associació durant l’any. El Dr. Aguilar farà un especial èmfasi a la col·laboració que la nostra associació ha realitzat amb totes aquelles activitats que s’han organitzat aquell dia a la comarca per recaptar fons per a la Marató de TV3.

Cava solidari

En una jornada amb un fort sentiment solidari, l’associació AVAN posa a la venda un any més el seu cava solidari. Un cava d’artesania familiar brut nature, elaborat especialment per la bodega Maria Oliver Porti de Sant Sadurní d’Anoia, i en el que cada ampolla compta amb una placa especial per als col·leccionistes. El seu preu és de 5 euros.

La compra d’aquest cava solidari és per una bona causa, perquè els beneficis obtinguts aniran destinats al CENTRE AVAN. Un equipament sociosanitari, de 1.200 m2 i sense cap tipus de barreres arquitectòniques, que es vol construir al centre de Sabadell i que oferirà informació i assistència sobre programes personalitzats, rehabilitació i teràpies de manteniment i comptarà amb assistència a domicili i Centre de Dia, entre d’altres serveis.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1