Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Redacció - 13-12-2005.

Cavall Blau col·labora amb la Creu Roja en la recollida de joguines pels nens pobres de Terrassa
Sota el lema “Regala un Món Millor”, la Llar d’Infants Cavall Blau col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines pels nens més necessitats de la ciutat de Terrassa. L’objectiu és que aquestes festes cap infant passi una nit de Reis sense regal. Cavall Blau es converteix en punt oficial de recollida de joguines. Amb aquesta iniciativa es pretén superar la xifra de l’any passat on la Creu Roja va recollir més de 115.000 joguines a 214 poblacions diferents de Catalunya.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 02-12-2005.

Rigoberta Menchú amb Pere Navarro
Rigoberta Menchú visita la ciutat
La premi Nobel de la Pau Rigoberta Menchú ha visitat aquest dijous Terrassa convidada per l’Escola d’Enginyeria Tècnica Industrial, l’EUETIT, on ha participat en una conferència davant una sala d’actes plena. Menchú ha aprofitat per reivindicat els drets polítics i lingüístics de la població indígena maia, a Guatemala. Rigoberta Menchú s'ha entrevistar posteriorment amb l'alcalde de Terrassa i tot seguir va participar a la reunió extraordinària del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional. Rigoberta Menchú Tum, Premi Nobel de la Pau l'any 1992, va nèixer el 9 de gener de 1959 a Guatemala. Filla d'un lluitador per la terra i dels drets dels indígenes, va morir calcinat el 31 de gener de 1980, junt a altres 36 persones, a la massacre de l'Embaixada d'Espanya. La mare va ser segrestada el 19 d'abril de 1980 i desaparescuda des de llavors.
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Josep Sort - 06-10-2005.

L'Ajuntament ofereix ajut a la ciutat agermanada de Tecoluca, afectada per les inundacions de l'«Stan»
L'Ajuntament de Terrassa ha ofert ajut a la ciutat agermanada de Tecoluca (El Salvador) que aquests dies pateix els efectes de greus inundacions. El govern local d'El Salvador podrà disposar dels diners destinats als projectes de cooperació aprovats pel Consell Municipal de Solidaritat per l'any 2005, i destinar-los a la compra de menjar, mantes o qualsevol article necessari per millorar les condicions de vida dels més de 2.700 evacuats. Posteriorment, l'Ajuntament de Terrassa aportarà els diners necessaris perquè els projectes ja aprovats no es quedin sense finançament.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Creu Roja - 05-10-2005.
Avui en dia, la tecnologia de la informació permet als organismes d'ajuda demanar i emmagatzemar enorme quantitat d'informació. Però, els damnificats pels desastres reben la informació suficient?

L'Informe Mundial sobre Desastres assenyala que la informació salva vides
L'edició d'aquest any de l'Informe Mundial sobre desastres versa sobre la informació en casos de desastre; també tracta de la qualitat de la comunicació entre totes les parts i de l'impacte que té aquesta informació en els qui es veuen atrapats en crisi. Avui, 5 d'octubre, la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja ha presentat l'Informe a la premsa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Josep Sort - 13-09-2005.
Amb aquesta campanya es pretén que es compleixin els Objectius del Mil·lenni

L'Ajuntament hissarà la banderola de la 'Campanya de les Ciutats del Mil·lenni'
L'Ajuntament de Terrassa hissarà a partir de demà, 14 de setembre, la banderola blanca de la "Campanya de les Ciutats del Mil·lenni", una iniciativa d'àmbit internacional amb la qual es pretén que es compleixin els compromisos contra la pobresa assolits pels líders mundials amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni de Nacions Unides. La banderola porta el lema de la campanya que és "2015!. Sense excuses! El món ha de ser millor" i estarà hissada a l'Ajuntament fins el pròxim 16 de setembre, coincidint amb la celebració de la Cimera de Caps d'Estat que tindrà lloc aquests dies a Nova York. També s'instal·larà un expositor a l'atri de l'Ajuntament per donar a conèixer el significat de la banderola i els objectius de la campanya als ciutadans.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 07-09-2005.
Un equip format per 5 delegats espanyols es va desplaçar ahir als Estats Units responent a una crida de col·laboració de la Creu Roja Americana

Creu Roja Espanyola envia un dispositiu logístic a Estats Units

Més de 80 experts en desastres procedents de 10 Societats nacionals de la Creu Roja s'han desplaçat, o s'estan preparant per a fer-ho, cap a l'Estat de Louisiana, devastat per l'huracà Katrina ara fa una setmana. Des de la Creu Roja Espanyola, 5 experts en logística es van incorporar ahir al dispositiu americà per prestar ajuda als milers d'afectats per desastre natural. Aquests delegats col·laboraran amb la Creu Roja Americana en tasques de transport, emmagatzematge i distribució de subministres per a ajudar als damnificats. Dins del seu dispositiu, la Creu Roja Americana té previst proporcionar alberg prop de 40.000 persones, així com distribuir 500.000 menjars diaris. Ara mateix, aquesta Societat Nacional està gestionant ajuda humanitària a més de 90.000 persones allotjades a més de 300 refugis a 6 estats.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 06-09-2005.
L'alcalde de Terrassa ha enviat una carta a l'alcalde de Nova Orleans

Imatges de la ciutat de Nova Orleans sota l'aigua (Reuters)
Terrassa es solidaritza amb les víctimes de l'huracà Katrina

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha enviat una carta a l'alcalde de Nova Orleans, Ray Nagin, per expressar el seu condol per les víctimes de l'huracà Katrina i per mostrar la solidaritat de la ciutat de Terrassa. La decisió d'enviar la carta a l'alcalde de Nova Orleans s'ha pres avui, 6 de setembre, en el transcurs de la reunió de la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Terrassa. En aquesta reunió, també s'ha acordat realitzar activitats solidàries, ja que Terrassa i Nova Orleans tenen molts nexes en comú, en coincidir que ambdues ciutats són capitals mundials del jazz. Per aquest motiu, la Comissió de Govern proposarà al Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals la realització d'activitats conjuntes, com ara un concert de jazz a benefici de les víctimes de l'huracà Katrina. Nova Orleans, bressol del jazz, ha estat representada en diverses ocasions a Terrassa, en actuar alguns dels seus músics en el Festival Internacional de Jazz que se celebra anualment a la nostra ciutat. L'Ajuntament de Terrassa col·labora amb els damnificats per l'huracà a través dels convenis que manté amb diverses ONG's, com ara Farmacèutics Mundi i Creu Roja. A més, s'estudiaran altres accions d'ajuda i solidaritat juntament amb les ONG's i el Consell Municipal de Solidaritat.

Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Creu Roja - 08-08-2005.

Creu Roja comença a distribuir aliments a Níger

L'1 d'agost, es va distribuir Unimix, aliment a força de farina enriquida amb vitamines i minerals, per a 90 nens vulnerables, menors de cinc anys, de la comuna de Bambeye, a l'oest de la ciutat de Tahoua. En Níger, la Federació Internacional es proposa prestar assistència a 23.000 nens moderadament desnutrits d'Agadez, Maradi, Tahoua i Zinder, les províncies més afectades.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 04-08-2005.

Migrar.org pretén ser un espai de suport als immigrants

Creu Roja Espanyola, la Fundació Migrar i Fundació Chandra han posat en marxa un nou portal per a assessorar a persones immigrades a Espanya. Migrar·org és el nou portal que Creu Roja i Fundació Chandra posen a l'abast de totes les persones immigrades a Espanya per tal de rebre assessorament i suport en diverses qüestions. Des de migrar·org s'ofereix assessorament per part d'experts de Creu Roja sobre ciutadania, la feina, la sanitat o l'educació al nostre pais, tant a persones immigrades com per a les entitats que treballen amb aquest col·lectiu.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 20-07-2005.
Un de cada 19 terrassencs participa del Sorteig d'Or de Creu Roja

Terrassa aposta per la solidaritat

El proper 21 de juliol de 2005 es realitzarà el tradicional Sorteig d'Or de Creu Roja que repartirà a tot l'estat més de 390 quilos d'Or de 24 quirats o el seu contravalor en Euros. Tot i que la veritable importancia d'aquest sorteig és la seva aportació al finançament dels projectes que Creu Roja desenvolupa a tot l'estat. Des de Creu Roja a Terrassa es valora molt positivament el Sorteig ja que és una de les seves principals víes de finançament i permet a aquesta entitat centenària mantenir la seva independència, tot i mantenir el seu caràcter col·laborador amb les administracions públiques. Per a la Creu Roja la indepencència és un dels seus principis fonamentals i esdevé imprescindible per a poder mantenir la seva humanitat, imparcialitat i neutralitat, que guía tots els seus projectes.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1