Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Solidaritat Associació Solidària KambaCat - 22-04-2007.

Per Sant Jordi, Roses solidàries
El 23 d' abril és un dels dies més bonics de l'any, la diada de Sant Jordi!! És en aquestes dates assenyalades quan els terrassencs i les terrassenques sortim al carrer i "fem ciutat".
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Antoni Vilageliu - 20-12-2006.

Ara ve Nadal...
Ara ve Nadal...

Terrassa, s'omple de llums, pessebres, arbres i nadales una vegada mes. Les cases, les botigues, els bars, etc. A tot arreu ja es Nadal. Comença ara un periode de consumisme, que ens portarà a tots a gastar sense mesura, quantitats inmenses de diners. Regals, menjar, figuretes per el pessebre, boletes per l'arbre, milers d'avets, que com cada any acabaran morts en un contenidor dos dies despres de reis.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 29-05-2006.

L'Ajuntament aporta sis mil euros a la campanya d'ajuda humanitària pel terretrèmol d'Indonèsia
L’Ajuntament de Terrassa ha decidit destinar 6.000¤ a la campanya d’ajut d’emergència als afectats pel terratrèmol que dissabte passat, 27 de maig, va sacsejar l’illa de Java, a Indonèsia. Aquests diners procedeixen de la campanya d’ajuda humanitària d’emergència que disposa la regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional. Així mateix, Farmacèutics Mundi ha fet un primer enviament de medicines amb el finançament del Fons d’Ajuda d’Emergència, del qual l’Ajuntament de Terrassa n’és part. També s’ha obert el compte Terrassa Solidària (CaixaTerrassa 2074.0000.51.2015621550) perquè els ciutadans i ciutadanes puguin fer les seves aportacions.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 05-05-2006.
L’alcalde de Terrassa, Pere Navaro, encapçalarà la delegació municipal

Viatge al Senegal per conèixer els projectes de cooperació en què l'Ajuntament col·labora
L’Ajuntament de Terrassa ha organitzat un viatge institucional a El Senegal per conèixer de prop els projectes de cooperació al desenvolupament en què ha col•laborat en els darrers 10 anys. L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, encapçalarà la delegació municipal que viatjarà demà, 5 de maig, a El Senegal, i que estarà integrada pel tinent alcalde de Desenvolupament Econòmic, Social i Sostenible, Manel Pérez; el tinent d’alcalde de Benestar Social, Ramon Arribas; el regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Màrius Massallé; els portaveus dels grups municipals de CIU, Josep Rull, i del PP, Francesc Xavier Ballbè; i dos tècnics municipals.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 16-03-2006.
L’ajuda es destinarà als afectats per les esllavissades a la illa de Leyte

L'Ajuntament col·laborarà amb 2.000 euros amb la campanya d'ajuda d'emergència a Filipines
L’Ajuntament de Terrassa, a través de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional, col•labora amb la campanya d’emergència que s’està portant a terme per ajudar els afectats per les esllavissades produïdes a la illa de Leyte (Filipines). L’Ajuntament de Terrassa ha donat 2.000 euros a l’ONG Save The Children per al desenvolupament d’un projecte de protecció de la infància i de suport educatiu per als infants afectats i per a les seves famílies. Aquests diners formen part de la partida d’ajuda humanitària dels pressupost de cooperació internacional.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Creu Roja - 17-02-2006.
La Creu Roja Espanyola posa en marxa una campanya humanitària per recolzar a la Creu Roja Filipina en les seves tasques de socors

2.000 persones poden estar sepultades en un poble de Filipines assolat per un esllavissament de terra
Les principals necessitats, en aquests moments, és el rescat de supervivents, la recuperació de cadàvers i la distribució d'aliments i atenció mèdica, a més de l'allotjament per als damnificats. Prop de 2.000 persones podrien romandre sepultades en la localitat filipina de Guinsaogan, en la província de Leyte Sud, després d'un esllavissament de terres provocat per les intenses pluges caigudes en els últims dies. Segons la Creu Roja Filipina, l’esllavissament de terres ha devastat el 90 per cent de Guinsaogan, que abans de la tragèdia tenia una població de prop de 4.000 persones.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Creu Roja - 16-02-2006.

Voluntaris amb el camió d'ajuda humanitària
Creu Roja Catalunya i l'ACCD envien un carregament d'ajut humanitari als camps de refugiats sàhara
La Creu Roja a Catalunya i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) han enviat avui, a les 11.00 hores, des de la plaça Sant Jaume de Barcelona un tràiler de 16 metres amb ajut humanitari als camps de refugiats sahrauís de Tinduf. El camió s’ha dirigit cap a l’aeroport del Prat on tot el material es carregarà en un avió civil que sortirà cap a Algèria a les 14.00 hores.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Creu Roja - 14-02-2006.
Les pluges torrencials han deixat més de 12.000 famílies damnificades.

Imatge dels campaments
Creu Roja envia fons als campaments de refugiats saharauis afectats per les inundacions
La Mitja Lluna Roja Saharaui sol·licita ajuda urgent a travès de l’enviament de tendes de campanya, mantes, medicaments i aliments en el menor plaç de temps possible. Creu Roja ha realitzat una primera aportació econòmica de 18.000 euros per tal d’assistir els damnificats per les pluges torrencials registrades durant els darrers dies en els campaments de refugiats saharauis del Tindurf, en el sud d’Argèlia.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 04-01-2006.
17 hores de solidaritat radiofònica a la ràdio municipal

300 joguines a la Marató de la noucinc.2 Ràdio
Per tercer any consecutiu la noucinc.2 ràdio va decidir destinar les joguines recollides en la seva tradicional marató per als infants de Terrassa, canalitzant la seva solidaritat a través de Creu Roja. La Marató que ha tingut lloc aquest dimarts va aconseguir arribar a través de les ones a molts i moltes ciutadans que van respondre a la crida de l’entitat i van aportar les seves joguines a la Campanya de Reis de Creu Roja. En total unes 300 joguines noves van ser recollides per la noucinc.2 Ràdio durant les 17 hores que va durar la Marató.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Solidaritat Redacció - 15-12-2005.
AVAN participa activament en la Marató de TV3 contra l’Alzheimer i altres malalties del cervell que tindrà lloc el pròxim 18 de desembre

AVAN reunirà més de 200 persones en el dinar de Nadal que se celebrarà aquest diumenge al Restaurant La Bòbila
Amb el rerefons de la jornada solidària que comporta la celebració un any més de la Marató de TV3, l’associació AVAN ha organitzat per aquest diumenge 18 de desembre el gran dinar de germanor per rebre el Nadal. Més de 200 persones, entre socis, amics, treballadors i voluntaris de la nostra entitat, han confirmat l’assistència a aquesta trobada tan entranyable que se celebra enguany al Restaurant La Bòbila de Terrassa (Crta. de Rellinars, Km 1.8). A més AVAN col·labora amb Comerç Terrassa Centre en la instal·lació d’una carpa al Raval de Montserrat, on es recolliran donatius per a la Marató de TV3. Qui s’apropi al stand durant tota la jornada del diumenge, podrà fer la seva aportació amb la compra d’una polsera solidària de la campanya “Dona’ns un cop de mà” que organitza la Fundació Comerç Ciutadà.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1