Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat Jordi Centelles - 16-04-2007.

Maria Dolors Duocastella, en el moment de rebre el Gorra Frígia de mans del Conseller de Cultura
Esquerra atorga el premi Gorra Frígia a Dolors Duocastella.
El ja tradicional Sopar de la República, que any rere any celebra la secció local d'Esquerra a Terrassa, va ser el marc per donar a conèixer els guanyadors de les distincions Gorra Frígia i Guillotina, en la seva quarta edició.
El premi Gorra Frígia s'atorga a una persona o entitat terrassenca que hagi destacat pels seus valors republicans i per la seva catalanitat.

El premi Guillotina s'atorga normalment a una entitat que hagi destacat per tot el contrari. Això vol dir que no cal que sigui ni terrassenca, ni republicana ni catalana.

Els integrants del jurat: Raimon Escudé, Carles Feiner, Miquel Ferreres, Joan Lluch, Carles Massallé, Anna Parés, Laura Pinyol, Carles Llongueras, Ramon Arribas i Isaac Albert, han atorgat per unanimitat el premi Gorra Frígia, per la seva llarga trajectòria social, cívica, política, cultural i artística, al servei de les persones dins i fora de la nostra ciutat, treballant individualment i en col•laboració amb d'altres, dins de diversos grups, associacions i entitats de diversa naturalesa a Maria Dolors Duocastella, qui va rebre el guardó de mans del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras.

D'altra banda, el mateix jurat es va reunir per decidir qui havia de rebre el premi Guillotina, i davant la multitud de propostes presentades, i donat que totes es mereixien el Premi, no hi va haver unanimitat en el resultat, però tots els membres estan d'acord que la persona guanyadora es un bon mereixedor del premi, per la seva persona i pel que representa: senyor Manuel Azuaga, com a Director General de l'empresa pública "Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea – AENA", pel seu tractament en tot moment de la situació i evolució de l'aeroport del Prat de Barcelona.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1