Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat Xavier Cardona Ruiz - 01-03-2007.
Voluntaris Terrassa i AVAN col·laboren aquest cap de setmana a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Una poma per la vida
Ens complau comunicar que el proper 2 i 3 de Març es durà a terme als supermercats Condis una nova jornada de una poma per la vida una campanya solidària envers les persones afectades d'esclerosi múltiple i que alhora promociona el consum de fruita (concretament pomes), un aliment saludable.
Una poma per la vida, és una campanya de participació ciutadana, que té com a objectiu sensibilitzar l'opinió pública respecte la problemàtica amb la que conviuen prop de 4.000 famílies a Catalunya.
Divendres i dissabte de 10:00 - 13:00 i de 17:00 – 20:00 als supermercats Condis de Tot Catalunya es podrà adquirir una poma solidària per 1,5 Euros. La recaptació integra de la campanya anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple per finançar els seus projectes. El divendres membres de l'associació AVAN (Associació del Vallès amics de la Neurologia) i el dissabte membres de Voluntaris Terrassa, donaran suport als treballadors de la cadena de supermercats Condis en aquesta tasca. Els socis i col·laboradors de Voluntaris Terrassa animem a la població a participar en aquesta campanya.

Interessats en col·laborar: voluntarisaterrassa·net

Imatge: Voluntaris Terrassa - Bombers joves de Viladecavalls ( Una poma per la Vida 2005 )

.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1