Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Societat PSUCviu - 03-02-2007.

Mor el sindicalista i militant del PSUC-Viu Ramon Puiggr˛s
L’hist˛ric sindicalista Ramon Puiggr˛s ha mort a dos quarts d’una de la matinada, d’aquest divendres, a l’Hospital de Terrassa. Puiggr˛s havia ingressat al centre hospitalari a principis de gener com a conseqŘŔncia d’una llarga malaltia. Fa dues setmanes, Ramon Puiggr˛s va rebre la Medalla de la Ciutat de la mÓ de l’alcalde, Pere Navarro.

Ja per problemes de salut, l’hist˛ric sindicalista no va poder assistir a l’acte del Salˇ de Plens. Una delegaciˇ del Consistori es va desplašar desprÚs a l’Hospital de Terrassa, on estava ingressat, per lliurar-li la condecoraciˇ. Ramon Puiggr˛s ha estat un dels noms mÚs rellevants del sindicalisme antifranquista al VallŔs Occidental. Fundador de la Uniˇ Sindical Obrera i secretari general de la seva branca tŔxtil, Puiggr˛s va intervenir, al 1975, en les negociacions del Pla de Reestructuraciˇ del Sector Llaner.

En els ˙ltims anys de la seva vida, Puiggr˛s havia representat pensionistes i jubilats a Comissions Obreres. TambÚ formava part de l’Associaciˇ de Ve´ns de Ca n’Aurell i de la Federaciˇ d’Associacions de Ve´ns de Terrassa. I estava afiliat polÝticament al PSUC-Viu i a EUiA. L’enterrament de Ramon Puiggr˛s serÓ aquest dissabte a les quatre de la tarda a la Catedral del Sant Esperit.


Dossier oficial realitzat per l'Ajuntament de Terrassa en el seu homenatge:

http://www.kaosenlared.net/media/2004/2810_1_homenatge_ramon_puiggros%5B.pdf
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1