Dilluns, 11 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Mireia Arribas Piqué - 21-06-2016.

El “Frutitour” arriba a Terrassa amb l’objectiu de fomentar hàbits de vida saludables entre els més petits
• Només l’11% de la població adulta espanyola consumeix les 5 racions de fruita i verdura diàries que recomanen els experts, segons el primer Estudi Lidl – “5 al dia” sobre el consum d’aquests aliments.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut JUGADORES ANÓNIMOS - 25-09-2012.

EL JOC COMPULSIU I LA SEVA RECUPERACIÓ. Reunió oberta informativa de Jugadores Anónimos
El joc compulsiu es una malaltia insidiosa que està fent estralls entre la població en qualsevol nivell. La influencia negativa d'aquesta enfermetat son desastroses tant per la persona afectada com per el seu entorn. Tothom qui està en contacte directe amb el jugador compulsiu, ja sigui familiar, amic, company de feina o veïns, entre d'altres, es veu afectat i pateix les consequencies del desaforament emocional i economic que provocajoc el joc compulsiu.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Jesus Gil - 19-12-2011.

Parking Hospital de Terrassa
Bien quisiera comentar, que lo del parking en hospital de Terrassa segun e podido enterarme sera de pago para fomentar el transporte publico hasta aqui me parece bien.

Me pregunto que pasa con las personas que al salir del hospital ya no hay autobuses o otro caso mas facil un usuario acude a urgencias por poner un ejemplo a las 18:00 en transporte publico y 6 horas despues 00:00 sale de urgencias con su problema solucionado,al salir no hay autobuses.

Que tiene que hacer pagarse un taxi despues de pasar una series de horas esparando antes para ser atendido, por la lentitud de los servicios, donde el fomento de transporte publico.

Aqui les dejo esta reflexion
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut AREP Atenció i Recursos Psicològics - 31-05-2009.

Cursos i tallers de psicologia a l'abast de tothom
AREP Atenció i Recursos Psicològics és un centre psicològic que, entre els seus serveis, ofereix teràpia psicològica, cursos i tallers. El calendari formatiu d'estiu abarca activitats que van des d'un curs d'habilitats socials fins a un taller de psicopatologia a travès del cinema. La filosofia rau en el desig d'aportar recursos psicològics a tota la població i trencar el tabú d'aquesta ciència.
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut David Aguinaga - 21-12-2007.

Situación del Cap de Can Parellada
SITUACION CAP CAN PARELLADA
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Salut PSUC de Terrassa - 27-09-2007.

Defensem la sanitat pública!
Contra la privatització del laboratori de l’Hospital de Terrassa
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 20-07-2007.

Comunicat de la FAVT sobre les negociacions per a privatitzar el laboratori d'Hospital de Terrassa
Davant les negociacions per a privatitzar el Laboratori de l'Hospital de Terrassa, actuació on:


1.L'Ajuntament no ha fet cap convocatòria.
2.No s'ha format una Comissió de Sanitat
3.Sistemàticament s'han donat llargues i no s'ha presentat la documentació reclamada pels treballadors de l'àrea.
4.S'han portat de forma gens clara, donant la mínima informació a la població afectada per tal decisió.

Nosaltres, representants de C.C.O.O., Comitè de Grup de CST, representants dels treballadors de Laboratori, I.U. Alternativa i Junta Executiva de la FAVT, reunits en el dia d'avui en la seu de la F.A.V.T., expressem la nostra més rotunda negativa a que es vengui qualsevol part de la Sanitat Pública, d'amagatotis a tota la ciutadania.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Su - 21-03-2007.

MONOGRAFIC DE CUINA DEDICAT A CELIACS A SU23.11
A Espai de Cuina SU23.11 hem organitzat un taller dedicat a les persones celiaques. Creiem que s'ha d'ajudar a aquestes persones a millorar la seva qualitat de vida apernent noves tècniques i noves receptes adaptades per a elles.
Els tallers, com la resta a SU23.11, són pràctics.
Estarem recolzats amb la Doctora Panisello, presidenta de la Fundació a la que pertanyem,amb la que intentem millorar els costums culinaris de tota la població,especialment els nens.
Per a més informació: Tel 619.33.55.77 o 93.783.68.80 Mail: su2311aespaidecuina·com
A reveure i salut!
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Jordi Centelles - 10-11-2006.

Mútua de Terrassa manifesta el seu desacord sobre les queixes d'UCC al Cap Rambla
En relació a la nota de la UCC Mútua de Terrassa vol manifestar:

L'assistència en l'àrea de pediatria en l'atenció immediata a tot aquell pacient que ho requereix, ha estat garantida en tot moment, emprant tots els recursos assignats pel CatSalut.
Les visites per revisions del programa del nen sa del Departament de Salut ocupa una part molt important del Servei de Pediatria. Mútua de Terrassa ja està revisant aquest programa en previsió de la futura orientació que el Dpt. de Salut està treballant. Aquesta revisió ha comportat alguna incidència que ja ha estat corregida.
L'important creixement poblacional, comporta alguns desajustos en l'activitat assistencial. Malgrat tot, l'interès, tant per part de l'Administració com de Mútua de Terrassa, és minimitzar aquests efectes per tal de donar el millor servei possible.
És prioritari l'interès de la nostra entitat, prestar els serveis amb eficiència i qualitat, no només tècnica sinó també la que l'usuari percep.
Comentaris? - Un comentari
.
Salut VICTORIA CASTEL - 06-10-2006.

Alarmas en la madrugada
Quiero denunciar por este medio, el hecho de que contínuamente tengamos que soportar por la noche el incesante ruido de la alarma del Conservatorio de Música de Terrassa. En varias ocasiones he llamado al 092, para avisar de que dicha alarma se había disparado, y mi sorpresa es cuando me contestan que a ellos no les sale reflejado en su cuadro de señales que se haya activado. Yo me pregunto, ¿para qué quiere el Conservatorio una alarma, si después la policía no se entera de que se ha disparado?. Una vez reciben la llamada acuden enseguida, ¡pero lo triste, es tener que llamar!.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1