Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Redacciˇ - 05-05-2006.

AVAN participa el proper diumenge en una sortida a la muntanya adrešada a persones discapacitades
El diumenge 7 de maig tindrÓ lloc una sortida al Parc Nacional de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l’Obac. Concretament es pujarÓ a la Mola, en una activitat adrešada a persones discapacitades i amb problemes de mobilitat. Aquesta activitat estÓ organitzada per l’associaciˇ AVAN, l’Alliance Franšaise de Sabadell i la Uniˇ Excursionista de Sabadell.

Aquesta sortida Ús fruit d’un projecte que duu a terme l’associaciˇ francesa Handicap Evassion, una entitat muntanyenca que tÚ com a voluntat ajudar i apropar a les persones amb mobilitat redu´da als espais naturals. Precisament aquest dijous 4 de maig, a les 20.30h, es projectarÓ a la Uniˇ Excursionista de Sabadell el documental “Les chemins du possible”, del francŔs Guillaume Caron.

L’accÚs a la muntanya

Aquest film relata la travessia pels Alps francesos d’un grup de persones amb discapacitat i els seus voluntaris, grÓcies a una cadira de rodes adaptada (aquesta cadira s’anomena “JoŰlette”, en honor al seu inventor Sr. JoŰl Claudel) que s’ha creat per aquest col•lectiu de cara a poder accedir a la muntanya i d’altres entorns naturals poc accessibles. Aquesta experiŔncia vol tenir una continu´tat en el futur, per aix˛ es durÓ a terme per primera vegada a Catalunya un esdeveniment similar amb la sortida a la Mola del proper diumenge 7 de maig.

En aquesta ocasiˇ, es comptarÓ amb la participaciˇ d’usuaris, socis i voluntaris de l’AVAN, l’AF i la UES. Hi haurÓ un total de tres cadires de rodes, perquŔ alguns usuaris de l’AVAN amb mobilitat redu´da puguin tambÚ pujar al punt mÚs alt del Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l’Obac.

La sortida serÓ des de l’aparcament de la Masia de Can Pobla, a les 8.30 del matÝ. Aquest dijous es detallarÓ els punts d’aquesta pujada a cÓrrec dels responsables de l’AVAN, l’UES i amb la participaciˇ de la vice-presidenta de l’associaciˇ Handicap Evassion, Sra. Rolande Matile.


Pujada a la Mola
Dia: Diumenge 7 de maig
Hora: 8.30h
Lloc: Aparcament de la Masia de Can Pobla Matadepera
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1