Dimarts, 12 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Redacció - 18-03-2006.

Es signa el Pacte per a la Salut a Terrassa
Aquest divendres la Casa Alegre de Sagrera ha acollit l’acte de signatura del Pacte per a la Salut del Vallès Occidental-Oest, un acord estable de col•laboració entre la Generalitat de Catalunya, el Servei Català de la Salut i els dotze ajuntaments que integren l’àmbit del Vallès Occidental-Oest. Aquest pacte contempla la creació del consorci “Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest”, que desenvoluparà les competències sanitàries en aquest territori en matèria de planificació, programació i avaluació. Aquest nou consorci estarà format per tres comissions: una de política, una altra que representarà els proveïdors sanitaris a la zona, i una tercera comissió que donarà veu als ciutadans. Per poder posar en marxa aquesta estructura, abans caldrà aprovar uns estatuts, que es començaran a redactar de forma immediata.

El Pacte de Salut és un pas més per fer realitat la participació del món local en el govern i la direcció del sistema sanitari, amb l’impuls de la descentralització de competències i recursos en favor dels governs locals, en aquells àmbits en els quals la proximitat als ciutadans repercuteix en facilitar i millorar la gestió.

La signatura del Pacte per a la Salut anirà a càrrec de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli; del director del Servei Català de la Salut, Carles Manté; i dels alcaldes del Vallès Occidental-Oest: Pere Navarro (Terrassa), Carme Garcia (Rubí), Lluís Recoder (Sant Cugat del Vallès), Jordi Comas (Matadepera), Joan Playà (Castellbisbal), Fèlix Farré (Viladecavalls), Jaume Rodó (Ullastrell), Sebastià Ruiz (Sant Quirze del Vallès), Salvador Boada (Vacarisses), Àngel Puig (Rellinars), Martí Perich (Mura) i Josep Tarin (Talamanca).
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1