Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Redacció - 24-02-2006.
L’Associació Catalana d’Òptiques Independents s’ha reunit amb el Tinent d’Alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament amb l’objectiu de cercar vies de col·laboració pel que fa a la feina de prevenció de la salut visual que desenvolupa aquesta associació

L'Associació Catalana d'Òptiques Independents sol·licita realitzar revisions optomètriques a gent gran i joves
El Sr. Josep Matarín, president de l’ACOI, ha destacat les dues vessants de treball dels òptics, per una banda la vessant més coneguda per la societat que és la de venedors d’ulleres i lents de contacte i per altra banda, ells són uns professionals de la salut que, apart de la graduació de la vista, exerceixen una tasca força important en la prevenció de malalties oculars.


És precisament la feina de professionals de la salut, la que volen reforçar i donar a conèixer a la societat. Per aquest motiu, han sol·licitat a l’Ajuntament un conveni per tal de poder accedir a la gent gran (Casals d’avis) i als joves (col·legis), i realitzar revisions optomètriques d’una forma periòdica. A més, s’han ofert per fer xerrades, assessorament i conferències per tal d’informar de la importància de la prevenció en la salut visual.

Ramón Arribas, ha destacat aquesta tasca social i els hi ha ofert la possibilitat de col·laborar en el tema de l’assessorament a la població, tenint en compte l’ACOI quan s’organitzin cicles de conferències i xerrades enfocades a salut visual. Pel que fa a les revisions mèdiques a les escoles, ha comentat que és un tema competència de la Generalitat de Catalunya.

L’ACOI es va crear al maig de 2005 i disposa d’uns 45 centres de venta a la ciutat de Terrassa, tenint com a objectiu d’aquest any, el creixement en número d’associats d’àmbit català.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1