Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Redacció - 24-11-2005.
La conferència es realitzarà a l'Auditori de la Mútua a les 19h.

Mútua organitza una conferència per parlar de la fibromiàlgia
’Hospital Mútua de Terrassa organitza per aquest dijous una nova xerrada dins del cicle “Els Dijous de Mútua”. La conferència porta per títol “La Fibromiàlgia, una realitat que cal defensar” i anirà a càrrec del Dr. Miquel Aguilar, cap del Servei de Neurologia de Mútua de Terrassa i president de l’associació AVAN.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Montse Ripoll - 22-09-2005.
En motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, Acaronar i Do de Mare han preparat aquests actes: Xerrada i una Festa de la Lactància.

Setmana Mundial de la Lactància Materna
Acaronar i Do de Mare són dos grups de recolzament a l'Alletament Matern. Acaronar fa menys d'un any que funciona i la seva actuació és bàsicament per internet. Tot i així, quan es pot, es fan trobades amb la gent que participa al fòrum. Do de Mare ja fa més d'un any que es reuneixen cada dimecres al Casal de Barri de Sant Pere.

Referent als temes dels quals parlen, a Do de Mare són l'alletament i dubtes que van sortin sobre la criança dels nadons, l'embaràs o el part/postpart. A Acaronar són l'alletament, l'embaràs, part, postpart, criança del nadó i educació en general i de nens amb dificultats o necessitats educatives especials
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Josep Sort - 20-09-2005.
El proper dimecres es celebrarà una taula rodona a l'Hospital de Dia Sant Jordi de Terrassa amb motiu del Dia Mundial de  l'Alzheimer

Beneficis de l'estimulació cognitiva dels malalts amb demències
 Sant Jordi de Terrassa en la que hi participaran diversos experts en el tractament de demències per estimulació cognitiva -o no farmacològica-, que és la teràpia que l'Hospital està aplicant en l'assistència i rehabilitació dels 90 pacients que atén en la actualitat, el 50% dels quals estan afectats d'Alzheimer.

L'acte porta per títol "Què fer quan tenim problemes de memòria" i està dirigit a pacients, familiars i públic en general, i posarà l'èmfasi en els beneficis del tractament del malalt diagnosticat de demència com ara l'Alzheimer, per la via de l'estimulació cognitiva, amb la qual s'aconsegueix estimular aquelles àrees del cervell afectades per la patologia i mantenir actives i lliures de dany aquelles altres zones encara sanes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 08-08-2005.

Donat d'alta l'home de 66 anys que es trobava ingressat pel brot de salmonel·losi

Des d'aquest dilluns ja no hi ha cap persona hospitalitzada a Terrassa com a conseqüència del brot de toxiinfecció d'àmbit estatal. L'home de 66 anys que la setmana passada va ingressar a Mútua ha estat donat d'alta avui. Avui el Departament de Salut ha tingut coneixement de 21 casos més de persones afectades pel brot de gastroenteritis per haver consumit uns pollastres a l'ast precuinats, envasats al buit, procedents d'una empresa d'àmbit estatal.

Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 06-08-2005.

L'home de 66 anys afectat per salmonel·losi continua ingressat a Mútua de Terrassa
L'home de 66 anys que va ingressar el dimecres passat a Mútua encara resta hospitalitzat afectat pel brot de toxiinfecció d'àmbit estatal pel consum de pollastre pre-cuinat contaminat de la marca Pimpollo i pollo asado Sada. Aquest divendres el Departament de Salut ha tingut coneixement de 29 casos més de persones afectades pel brot de gastroenteritis per haver consumit uns pollastres a l'ast precuinats, envasats al buit, procedents d'una empresa d'àmbit estatal. Amb aquestes ja són 173 les persones afectades a Catalunya, pertanyents a 54 famílies de les poblacions de Rubí, Vic, Gaià, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Sant Boi de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Codines, Badalona, Mataró, Martorell, Reus, Salou, Amposta, Miami Platja, L'Hospitalet de l'Infant, Palau de Plegamans, Castellar del Vallès, Girona, Figueres, Maçanet, Caldes de Malavella, Tarragona, Camarles, Les Cases d'Alcanar, Bonastre, Bellpuig i Barcelona.
Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 04-08-2005.

Continua una persona ingressada a Mútua de Terrassa pel brot de toxiinfecció d'àmbit estatal
El Departament de Salut ha tingut coneixement en el dia d'avui de 35 casos més de persones afectades pel brot de gastroenteritis per haver consumit uns pollastres a l'ast precuinats, envasats al buit, procedents d'una empresa d'àmbit estatal. I a Terrassa continua una persona ingressada a Mútua de Terrassa, en concret un home de 66 anys que presenta el mateix quadre clínic que la resta d'afectats per aquest brot de toxiinfecció d'àmbit estatal. Ja són 144 les persones afectades a Catalunya, pertanyents a 40 famílies de les poblacions de Rubí, Vic, Gaià, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Sant Boi de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Reus, Salou, Amposta, Miami Platja, L'Hospitalet de l'Infant, Palau de Plegamans, Castellar del Vallès, Girona, Figueres, Maçanet, Caldes de Malavella, Tarragona, Camarles, Les Cases d'Alcanar, Bonastre, Almenar, Bellpuig i Barcelona.
Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 03-08-2005.
S'han possat diversos telèfons d'informació a disposició dels afectats: 900.200.901 (telèfon proporcionat per l'empresa Sada) i el 93.229.24.44 (de les Oficines d'Atenció al Consumidor i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària)

Ingressen dues persones afectades pel brot de toxiinfecció d'àmbit estatal a Mútua de Terrassa
Segons el Ministeri de Sanitat i Consum ja són més de 900 persones a tot l'Estat les afectades per haver menjat pollastre pre-cuinat contaminat de la marca Pimpollo i Pollo asado Sada. A Terrassa aquest dimecres la Generalitat de Catalunya ha informat que hi ha dues persones de la mateixa família ingressades a Mútua de Terrassa amb el mateix quadre clínic que presenten la resta d'intoxicats. Mútua encara no havia atès cap terrassenc com a conseqüència d'haver ingerit pollastre contaminat. Amb aquestes ja són 109 les persones afectades a Catalunya, pertanyents a 32 famílies de Rubí, Vic (2), Gaià, Terrassa (2), Barcelona (4), Sabadell (2), Sant Cugat (2), Sant Boi de Llobregat, Martorell, Reus (2), Amposta, Miami Platja, L'Hospitalet de L'infant, Palau de Plegamans, Castellar del Vallès, Girona, Tarragona (2), Camarles, Les Cases d'Alcanar, Bonastre, Figueres, Almenar i Bellpuig. Actualment també resten ingressades dues persones a  l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.
Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 02-08-2005.

Ja no hi ha cap hospitalitzat a Terrassa pel brot de toxiinfecció alimentària d'àmbit estatal
La Generalitat de Catalunya ha informat que ja no hi ha cap persona hospitalitzada a Terrassa. Recordem que ahir dilluns encara hi havien dues persones ingressades com a conseqüència de la ingesta dels pollastres pre-cuinats contaminats de la marca Pimpollo i Sada. L'Hospital de Terrassa ha arribat a atendre almenys 14 persones pel brot de toxiinfecció alimentària. En l'actualitat hi ha una persona ingressada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i evoluciona favorablement. Els casos van iniciar els símptomes entre els dies 25 de juliol a l'1 d'agost i presentaven una simptomatologia de vòmits, dolor abdominal i febre, malestar general, cefalees i dolors osteomusculars.
Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 01-08-2005.

Encara resten dos terrassencs hospitalitzats pel brot de toxiinfecció alimentària
El Departament de Salut ha tingut coneixement de 10 casos més de persones afectades pel brot de gastroenteritis per haver consumit uns pollastres a l'ast precuinats, envasats al buit, procedents d'una empresa d'àmbit estatal. D'aquestes 10, dues continuen ingressades a l'Hospital de Terrassa. Les 6 persones que estaven ingressades el divendres ja han estat donades d'alta. Els casos van iniciar els símptomes entre els dies 25 i 31 de juliol i presentaven una simptomatologia de vòmits, dolor abdominal i febre, malestar general, cefalees i dolors osteomusculars.
Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 30-07-2005.
A Catalunya hi ha 30 persones afectades.

El brot de toxiinfecció alimentària d'àmbit estatal afecta almenys 7 terrassencs

El Departament de Salut ha tingut coneixement d'un brot de gastroenteritis en persones que tenien l'antecedent comú d'haver consumit uns pollastres a l'ast precuinats, envasats al buit, procedents d'una empresa d'àmbit estatal. Els primers casos van iniciar els símptomes entre els dies 25 i 27 de juliol. El nombre d'afectats és de 30 persones de cinc famílies de Rubí, Vic, Gaià, Terrassa i Barcelona, 6 de les quals han requerit hospitalització (1 a l'Hospital de Terrassa, 4 a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i 1 a l'Hospital d'Andorra).

Dossier Brot de toxiinfecció L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1