Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Salut Redacció - 21-07-2006.

L'Associació d'Òptiques Independents recomana una bona protecció per als ulls
L'Associació Catalana d'Òptiques Independents fa una sèrie de recomanacions per un correcte ús de les ulleres de sol. Actualment la ullera de sol s’ha convertit en un complement del vestir, tant a l’estiu com a l’hivern, la qual cosa ha originat un ampli mercat no sempre a l’alçada de les necessitats sanitàries. Les ulleres de sol són alguna cosa més que un complement de moda, ja que la seva funció principal ha de ser protegir els nostres ulls tal i com ho fem amb la nostra pell utilitzant una bona crema protectora segons les circumstàncies. El sol emet una sèrie de radiacions de les quals les més perilloses són els anomenats raigs ultravioletas, UVC, UVA i UVB, dels quals aquests dos darrers són els més perjudicials.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 09-06-2006.

Conferència: "Parlem de Fibromiàlgia: trets de personalitat"
L’associació AVAN organitza per al proper dijous 15 de juny, a les 19h, una xerrada a Sabadell sobre la Fibromiàlgia oberta al públic. Amb la col·laboració de diferents professionals de l’àmbit socio-sanitari, “Parlem de Fibromiàlgia: trets de personalitat” vol aprofundir sobre aquesta malaltia neurològica que, segons alguns estudis poblacionals, afecta entre el 3 i el 6% de la població
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 08-05-2006.

Desconvocada la vaga de metges
Fa escasament mitja hora s'ha anunciat la desconvocatoria de vaga a la sanitat catalana. El Departament de Salut valora molt positivament la desconvocatòria per part del sindicat Metges de Catalunya de les aturades previstes pels dies 9 i 10 de maig, després que s’hagi arribat a un acord. La principal preocupació del Departament de Salut durant els dies que ha durat el conflicte han estat els perjudicis que s’han provocat als ciutadans i ciutadanes. El Departament de Salut es compromet a què abans del 31 de juliol s’hagin reprogramat totes les visites i intervencions afectades durant els dies de vaga i que abans del 30 de setembre s’hagin portat a terme en la seva totalitat. Salut també valora molt positivament els acords respecte a horaris, increments de salaris i increments de les retribucions per guàrdies, ja que són els millors dels darrers 30 anys i situen les condicions laborals dels professionals sanitaris catalans al capdavant de totes les comunitats autònomes de l’estat.
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 05-05-2006.

AVAN participa el proper diumenge en una sortida a la muntanya adreçada a persones discapacitades
El diumenge 7 de maig tindrà lloc una sortida al Parc Nacional de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac. Concretament es pujarà a la Mola, en una activitat adreçada a persones discapacitades i amb problemes de mobilitat. Aquesta activitat està organitzada per l’associació AVAN, l’Alliance Française de Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 03-05-2006.

AVAN organitza una xerrada sobre la memòria
Aquest dimecres 3 de maig, a les 19h, tindrà lloc a la Biblioteca Central de Terrassa la conferència que porta per títol “Importància de conservar i millorar la memòria”, organitzada per la vocalia d’Alzheimer de l’associació AVAN. Hi intervindran el president de l’AVAN i Cap de Servei de Neurologia d’Hospital Mñutua de Terrassa, Dr. Miquel Aguilar i la Sra. Dolors Badenes, neuropsicòloga de la Unitat de Diagnòstic i Tractament de les Demències de l’Hospital Mútua de Terrassa.
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 18-03-2006.

Es signa el Pacte per a la Salut a Terrassa
Aquest divendres la Casa Alegre de Sagrera ha acollit l’acte de signatura del Pacte per a la Salut del Vallès Occidental-Oest, un acord estable de col•laboració entre la Generalitat de Catalunya, el Servei Català de la Salut i els dotze ajuntaments que integren l’àmbit del Vallès Occidental-Oest. Aquest pacte contempla la creació del consorci “Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental-Oest”, que desenvoluparà les competències sanitàries en aquest territori en matèria de planificació, programació i avaluació. Aquest nou consorci estarà format per tres comissions: una de política, una altra que representarà els proveïdors sanitaris a la zona, i una tercera comissió que donarà veu als ciutadans. Per poder posar en marxa aquesta estructura, abans caldrà aprovar uns estatuts, que es començaran a redactar de forma immediata.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 08-03-2006.

AVAN organitza un curs gratuït de formació de voluntariat en l'atenció a les malalties neurològiques cròniques
Un dels principals objectius de l’Associació Vallès Amics de la Neurologia des de la seva creació al 1993 ha estat la constant recerca de voluntariat per atendre les necessitats dels nostres usuaris i difondre la nostra tasca arreu del país. Per aquesta raó, AVAN organitza durant els propers tres mesos, a les seus de Terrassa i Sabadell, un “Curs de Formació de Voluntariat en l’Atenció a les Malalties Neurològiques Cròniques”. Aquesta iniciativa, totalment gratuïta i que començarà el 10 de març, està adreçada als voluntaris i voluntàries de la nostra associació i a totes aquelles persones que hi vulguin formar part del nostre voluntariat. L’AVAN té en marxa cada any diferents programes -“Dues hores solidàries”, “Casal Obert”, “ANEM”, etc- on la tasca del voluntariat és molt important.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 24-02-2006.
L’Associació Catalana d’Òptiques Independents s’ha reunit amb el Tinent d’Alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament amb l’objectiu de cercar vies de col·laboració pel que fa a la feina de prevenció de la salut visual que desenvolupa aquesta associació

L'Associació Catalana d'Òptiques Independents sol·licita realitzar revisions optomètriques a gent gran i joves
El Sr. Josep Matarín, president de l’ACOI, ha destacat les dues vessants de treball dels òptics, per una banda la vessant més coneguda per la societat que és la de venedors d’ulleres i lents de contacte i per altra banda, ells són uns professionals de la salut que, apart de la graduació de la vista, exerceixen una tasca força important en la prevenció de malalties oculars.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 27-01-2006.
La col·locació de la retolació ha tingut un grau de compliment superior al 95%

Salut fa una valoració molt positiva de les primeres setmanes d'aplicació de la llei antitabac
Transcorregudes les primeres setmanes de l’entrada en vigor de la llei de mesures sanitàries enfront del tabaquisme, el Departament de Salut fa una valoració molt positiva en conjunt de l’etapa inicial de la seva implantació en la gran majoria dels àmbits d’aplicació, incloent els llocs de treball, d’oci i de restauració. Un aspecte clau de l’entrada en vigor de la llei, com ara la col•locació de la retolació preceptiva en els locals i espais, facilitada en versió provisional a través de la web del Departament, dels gremis de comerciants i d’hostaleria i d’altres entitats, ha tingut un grau de compliment superior al 95%. Els incompliments detectats han estat relacionats, en la majoria de casos, amb interpretacions errònies d’alguns aspectes de la llei, com en els criteris per definir els locals de menys de 100 m2, o en els criteris d’ubicació dels espais on és permès fumar.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Salut Redacció - 30-11-2005.

Mútua de Terrassa organitza una taula rodona sobre l'Ictus
L’associació AVAN participa aquest dimecres, a les 13h, en el darrer acte sobre la malaltia d’Ictus, després de centrar tots els seus esforços durant el mes de novembre en informar i divulgar sobre aquesta malaltia patològica. Concretament es tracta d’una taula rodona que porta per títol “Les guies de l’Ictus per a Catalunya. Pla estratègic d’actuació a l’Hospital Mútua de Terrassa”, organitzat per aquest centre hospitalari.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1