Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Política Gerard Kihl - 02-03-2008.

Cap programa per a Espanya!
Aquests dies, durant les entrevistes , trobades i reunions que fem arreu del territori per explicar a aquells que ens ho demanen quin és el projecte polític del Partit Republicà Català, ens trobem algunes persones que, de bona fe, ens demanen quin és el nostre programa per a les eleccions espanyoles, i que es queden una mica astorades quan els responem que per a Espanya no tenim cap programa, ni ara ni mai. Com ja vaig dir en un article anterior, nosaltres no volem gestionar Espanya, no és el
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Jordi Centelles - 21-02-2008.

Al PP no li agrada el català, però sí "l'asturianu"
Mentre que a Catalunya, i a la resta de l'estat, el Partit Popular no para d'insultar i menystenir el català, i de dir mentides presentant l'espanyol com una llengua perseguida a casa nostra; el PP de Xixon, a Astúries, està impulsant una campanya en què acusa el govern municipal, del PSOE, del "bloqueu municipal a la promoción de la llingua asturiana".
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Jordi Centelles - 12-02-2008.

Georgina Oliva, junt a Carles Massallé, president d'Esquerra Terrassa
Georgina Oliva: "Esquerra no s'asseurà a negociar res si no es publiquen abans les balances fiscals"
La diputada al Congrés, Georgina Oliva, ha visitat aquest dilluns la secció local de Terrassa per presentar el llibre "El més calent...al front de Madrid", un llibre que no tan sols explica la feina feta pels diputats i diputades d'Esquerra, sinó també el perquè ho han fet i quins han estat els objectius.

Per la diputada independentista, el paper d'Esquerra ha estat fonamental per aconseguir un gir social del govern d'en Zapatero. Així ho mostren les lleis aprovades en la primera part de la legislatura, en la que el PSOE va estar obert a la negociació amb Esquerra: la paralització del Pla Hidrològic Nacional, la derogació de la llei d'educació, la llei de la dependència o la llei del sòl, per exemple.
Tot això va tenir un tall en canviar el PSOE la seva política d'aliatges i va donar pas a una etapa negra, caracteritzada pel poc diàleg i els pactes amb les forces regionalistes com CiU, la qual cosa ha portat a descafeïnar lleis com la de la memòria històrica o la del retorn dels papers de Salamanca.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Xavier Cardona Ruiz - 12-02-2008.
El Casal de Barri de Sant Pere ha acollit aquest matí de dissabte el Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, una cita on discutir i aprovar el programa electoral de la formació per a les properes eleccions generals del 9 de març.

Terrassa ha acollit el Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya
Per primer cop, Terrassa ha estat seu de la trobada de joves de totes les agrupacions i federacions de la Joventut Socialista de Catalunya, un fet molt valorat des de l'agrupació de Terrassa, tal i com ha explicat Xavi Cardona, primer secretari de la JSC de Terrassa: "A Terrassa ens suposa un gran honor poder acollir un acte d'aquesta magnitud. Entre 80 i 90 consellers nacionals dels 100 que tenim. I aconseguim que Terrassa sigui un referent en la política, i en especial a l'hora d'escollir el programa electoral d'aquestes properes eleccions generals".
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política PSUC de Terrassa - 05-02-2008.

Portem Aznar a la presó!
Aznar a la presó per criminal de guerra!
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política PSUC - 09-01-2008.

Contra la zona blava a Ca n'Anglada!
Manifestación por la retirada de la zona azul del barrio de Ca N’Anglada
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - 7 comentaris
.
Política Montserrat Aragón - 20-12-2007.

Pagados Sumisos Callados, y si no, a la calle
Esta carta es de apoyo al Sr Antonio Cazorla, presidente de la Federación de Asociaciones de Vecinos de Terrassa (FAVT). Me parece indignante que por denunciar un hecho dentro del partido, encima se te quiera sancionar. Pero yo estuve en la misma situación. Era militante del PSC aquí en Terrassa, estaba en la Ejecutiva del mismo y era presidenta de la AVV de Can Parellada.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Joventut Nacionalista de Catalunya - 16-12-2007.

Comunicat de Condemna.
La nit del passat Dimarts 11 de Desembre de 2007, un dels militants de l’organització juvenil joves d’esquerra verda de Terrassa, va ser agredit per un grup d’estètica Neonazi, quan sortia de casa seva.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Joventut Nacionalista de Catalunya - 14-12-2007.

Gràcies!
El Col·lectiu de Terrassa de la Joventut Nacionalista de Catalunya, vol agraïr a totes les persones que van ser al nostre sopar de Nadal, la seva assistencia així com el seu suport a la nostra causa.


Gràcies!


Jovenntut Nacionalista de Catalunya
Comentaris? - Cap comentari
.
Política Joventut Nacionalista de Catalunya - 12-12-2007.

Comunicat de la Joventut Nacionalista de Catalunya sobre l'arribada de les nostres militant detingudes a Cuba.
Des del col•lectiu de Terrassa de la Joventut Nacionalista de Catalunya, volem fer publica la nostra satisfacció per l’alliberament de les nostres militats retingudes a Cuba.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1