Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Opinió Anònim - 16-07-2012.

De veritat hockey per Terrassa?
Ens dirigim a Vostès, com a Socis-fundadors del Línia 22 H.C., per fer-los palès el que suposem ja s'imaginen; el nostre profund desencant per la desconsideració reiterada que HxT fa a quasi 25 anys d'història del nostre club, anys en els que hem abocat molts esforços i dedicació i dels que han derivat aportacions molt positives pel hockey terrassenc, català i estatal encara que l'organització que presideix el Sr. Marti Colomer i els tres clubs que la formen no ho valorin ni ho vulguin reconèixer.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió A. Duffour - 20-02-2009.

Llençar diners per "arreglar" amb pedaços
Atònit, veig com, altre cop, els diners que paguem com a ciutadans són llençats a les escombraries. Segons el Diari de Terrassa, 20.933 euros són els que l’Ajuntament de Terrassa tornarà a gastar-se en els carrers Arquímedes i Galileu. En què? Obviament, en reasfaltar. O millor dit, amb cert sarcasme, "rerererereasfaltar". Això sí, només algunes zones, les més deteriorades.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió La molecula - 09-08-2008.

Tasa de basuras
He pagado casi 60 euros de basura y cuando salgo de casa tengo que ir sorteando cacas y pipis de perro cada día, el olor es nauseabundo y me dan ganas de vomitar.
También me he cruzado con ratas del tamaño de gatos en mi misma puerta de casa, coches abandonados por toda la manzana que no me dejan aparcar. No puedo abrir las ventanas del polvo que levantan las obras y podría seguir.
Esta ciudad está cada vez peor. Cuando vas a otras ciudades de España compruebas lo extremadamente mal que estamos aquí.
¿Hace algo el Ayuntamiento, ademas de darse publicidad y poner multas?
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió LA MOlecula - 16-06-2008.

VPO
Después de unas cuantas solicitudes para vivienda VPO en el Ayuntamiento de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió Jordi Centelles - 30-05-2008.

Carles Caballero és el Portaveu de les JERC al Vallès Occidental
A Terrassa, el jovent anem enrere
Avui he visitat "Habitatge", les noves oficines d'habitatge a la zona del vapor Gran, una zona molt maca i molt buida. Anava a entregar la sol·licitud d'ajuda al lloguer, bona mesura del Govern de la Generalitat, tot i que lenta i millorable en la gestió; mesura per cert copiada pel govern de l'Estat, que sí que té altaveus potents perquè la gent se n'assabenti del què fa o deixa de fer.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió Jordi Centelles - 27-05-2008.

Isaac Albert, Tinent d'alcalde d'Acció Social i Drets Civils
La fam, una violació dels drets humans.
Ahir es va saber una notícia que ha passat desapercebuda entre la majoria de mitjans i de la població. El Banc Mundial ha decidit no posar fre a l'encariment dels aliments bàsics, especialment dels cereals, perquè "això suposaria que el mercat no s'autorregula". A més, ha afegit que no pensa donar crèdits als països del Tercer Món per pal•liar els estralls que la pujada incessant dels preus dels cereals està causant entre la població més desafavorida i més necessitada.
Han tingut la poca vergonya, a més, d'afegir que saben perfectament que això suposarà un endarreriment en el compliment dels Objectius del Mil•leni, però que la seva feina no és preocupar-se d'aquestes minúcies.
Nacions Unides, per la seva banda, ja ha dit que això posa en perill el dret a l'educació i el dret a la salut de milions d'infants, que veuran com el seu futur s'esborra d'un cop, amb l'absoluta indiferència del Banc Mundial.
El més preocupant, des del meu punt de vista, no és només posar en perill l'educació i la salut d'aquests infants. És que, probablement, no caldrà que se'ls eduqui o que se'ls vacuni. No hi arribarem a temps. Hauran mort. I hauran mort d'una causa absolutament evitable. Hauran mort de gana, literalment.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió Jordi Centelles - 21-05-2008.

Màrius Massallé és regidor d'Esquerra
Catalunya: una vella nació, un nou estat d'Europa
La proposta d'un referèndum per a la independència de Catalunya el 2014 marca una fita necessària i assumible en el camí de la nostra nació cap a la plena sobirania.

El 2014 farà 300 anys que Catalunya va perdre l'Estat. Sembla una data adequada per fixar un horitzó, ni massa llunyà ni massa proper, en què puguem decidir entre tots com volem organitzar-nos políticament. Per aconseguir-ho caldrà una majoria social suficient com per permetre el fet mateix del referèndum i, per tant, tenim sis anys de coll per treballar col•lectivament i en tots els fronts per fer factible aquest nostre dret a decidir.

En el moment actual, penso que les condicions per plantejar una fita com aquesta són molt millors que fa només una dècada. El ressorgiment d'ERC en la vida política catalana acaba amb el repartiment de poder i la preponderància política de les dues formacions grans, CiU i PSC. Permet finalment l'alternança política al front de la Generalitat després de 23 anys. I, amb la reforma de l'Estatut, obre novament el debat sobiranista.

Avui les posicions de tots els partits catalans, CDC, UDC, PSC, ICV i, no cal dir-ho, de la mateixa ERC, respecte al dret de decidir i sobre les aspiracions sobiranistes de la nació, són molt més clares que fa només uns anys. Potser únicament el PP ha quedat al marge d'aquest moviment.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió Jordi Centelles - 05-05-2008.

Isaac Albert, portaveu del Grup municipal d'Esquerra
La Ronda del Vallès: Consens i respecte mediambiental
Quart Cinturó, Autovia Orbital, Ronda del Vallès, B-40, Nova Autopista, Eix Terrassa-Abrera…, eufemismes que no amaguen la necessitat de totes les parts de marcar perfil en una infrastructura que porta molts anys sobre la taula. Els partidaris saben perfectament que aquesta carretera no te res a veure amb la dissenyada en el seu moment, igual que els contraris sabem que finalment alguna cosa s'està fent. La Ronda del Vallès el que farà serà interconnectar els dos vallesos, el Baix Llobregat i el Maresme i donar resposta a les necessitats de mobilitat metropolitanes detectades, deixant de ser una via de connexió internacional entre el sud de la península i centre Europa d'alta capacitat de transport de mercaderies com dibuixava en el seu moment el que era el IV cinturó. Aquest canvi d'escala, de internacional a metropolitana, és substancial pel que fa al projecte i a les característiques de la càrrega a suportar.
Dossier Quart Cinturó L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Opinió Sònia - 18-12-2007.

ZONA BLAVA A CAN ANGLADA?
Algú em sap dir el perquè de la zona blava a Can Anglada? Que fem els veins de la zona afectada amb els nostres cotxes? els pujem a casa o els fiquem a la butxaca?
Es un barri obrer i no entenem qui ha promogut aquesta idea. Ni veins ni comerciants estem d'acord.
Comentaris? - Un comentari
.
Opinió Antoni Vilageliu - 25-06-2007.

Carta (innecessària) de renuncia.
Ara fa un mes, vaig prendre una determinació. Desprès de molt donar-hi voltes, vaig decidir plegar de l'Empresa on estava treballant. Com tot treballador honrat ha de fer, vaig redactar, mitjançant una carta de renuncia, on comunicava la meva baixa voluntària. Ara bé, quina va ser la meva sorpresa, quan ells se'm van avançar, amb el tema de les cartes. La carta la portaven ells, però òbviament aquesta era una carta d'acomiadament. Be, un pot pensar, que això no te res
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1