Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Opinió A. Duffour - 20-02-2009.

Llençar diners per "arreglar" amb pedaços
Atònit, veig com, altre cop, els diners que paguem com a ciutadans són llençats a les escombraries. Segons el Diari de Terrassa, 20.933 euros són els que l’Ajuntament de Terrassa tornarà a gastar-se en els carrers Arquímedes i Galileu. En què? Obviament, en reasfaltar. O millor dit, amb cert sarcasme, "rerererereasfaltar". Això sí, només algunes zones, les més deteriorades.

Fa anys que l’administració municipal porta fent el mateix. Van arreglant el paviment del carrer a pedaços, inverteixen uns diners que no treuen cap profit. No només deixen un asfalt irregular i visualment lleig, sinó que, als pocs mesos, han de tornar a fer-ho, perquè el trànsit és impracticable.

Amb el tall de la Rambla, a més, en els darrers mesos aquests dos carrers han acollit molts més vehicles (degut en gran part a la pèssima situació de la ronda de Ponent, de la que un altre dia en parlarem). I això, clar, en un carrer mal urbanitzat les conseqüències són evidents. De tota manera, segur que Arquímedes i Galileu compten amb un millor asfalt que altres carrers de barris de la ciutat, com alguns que encara són de terra…

Sembla ser que l’Ajuntament justifica la necessitat de reasfaltar culpant les llambordes que hi ha sota l’asfalt, perquè amb el pes dels vehicles es deterioren i malmenten per consegüent la capa superior d’asfalt.

Personalment, aquesta versió no me la crec, tot i que reconec no tenir coneixements tècnics sobre el tema. De tota manera, si la culpa és de les llambordes, fa anys que es podien haver aixecat en lloc d’anar ficant-hi a sobre asfalt de mala qualitat cada pocs mesos. Potser, fins i tot, sota les llambordes haguéssim trobat la platja…
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1