Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Club Catalunya - 05-02-2008.

Across the Universe, un musical amb cançons dels Beatles, al Club Catalunya
El Club Catalunya estrena aquest dimecres Across the Universe, de Julie Taylor. Un drama musical sobre els canvis socials dels anys seixanta, centrada en la història d’amor de Lucy i Jude, i en el que es poden escoltar 33 cançons versionades del grup de Liverpool.

Across the Universe segueix el potent imaginari visual de les anteriors pel·lícules de la seva directora, Julie Taymor; autora de Titus i Frida, i ens remet al món de les protestes contra la guerra de Vietnam, el rock’n roll, la psicodèlia o les noves formes de relació personal i de parella.

Cal destacar el procés de producció de la pel·lícula, on primer es va fer una selecció sobre 200 cançons escrites pels Beatles, de les que se’n van triar 33, i en base a aquestes es crearen els personatges i la història.

Across the Universe, una de les 10 millors pel·lícules del 2007 segons The New York Times, està protagonitzada per Evan Rachel Wood, Joe Anderson, Dana Fuchs, i Jim Sturgess, i compta amb la participació de Bono –el cantant d’U2-, l’actriu Salma Hayek, David Costello i Joe Cocker; entre d’altres.

En paraules de Fausto Fernández, de Fotogramas: “Across the Universe és un long-play de platino que hace del kitsch exquisito caviar a lo Jacques Demy.”
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1