Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Redacció - 29-06-2006.

S'estrena en català Astèrix i els víkings una nova aventura dels herois gals
Aquest divendres s'estrena a les sales de Catalunya la nova pel·lícula d'Astèrix i Obèlix. A Terrassa es podrà veure en català als cinemes Segle XXI. El llogaret dels gals irreductibles rebrà la visita de Gudúrix, el nebot adolescent del cap, que arriba de Lutècia per fer-se un home. Astèrix i Obelix seran els encarregats de la missió que a primera vista sembla prou complicada, ja que Gudurix, tot i els seus aires de superioritat, no és més que un covard. Mentre els víkings desembarquen a la Gàl•lia disposats a trobar un campió de la por que, tal i com els ha promès el seu bruixot Criptograf, sigui capaç d’ensenyar-los a volar ja que segons ell “la por dóna ales”.

Quan els víkings rapten Gudúrix comencen els problemes. Astèrix i Obelix són els escollits per rescatar-lo i es llencen cap al Gran Nord per trobar-lo. Mentre espera el rescat, Gudúrix es veu immers en un ínfame complot i coneix la bella i valenta Abba, filla del cap dels víkings Grosenbaf, i descobreix que l’amor pot tenir el mateix efecte que un cop de puny.

La pel•lícula té noves sorpreses que no apareixen als àlbums i actualitza els referents, com a exemple un colom missatger que es diu SMS, la filla del cap víking, que es diu Abba com a homenatge al grup suec i la seva mare, Vikea obsessionada amb redecorar la seva vida.

La música de la pel•lícula es va enregistrar als mítics estudis Abbey Road amb vuitanta músics. La primera cançó dels títols de crèdit , Tous les secrets, està interpretada per Céline Dion. Per a les altres cançons s’ha comptat amb Amel Bent, M. Pokora i Billy Crawford.

L’estrena de la versió catalana de Astèrix i els víkings s’emmarca dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar la presència de la llengua catalana al cinema.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1