Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Redacció - 16-06-2006.
Un dels punts forts de la pel·lícula és l’humor, un humor que els més petits entendran tot i que té una perspectiva adulta

Veïns invasors, la nova pel·lícula dels creadors d'Shrek i Madagascar, en catàla a la nostra ciutat
La nova pel·lícula d'animació dles estudis Dreamworks, Veïns Invasors, es podrà veure en català als cinemes AMC Parc Vallès. El film es situa a la primavera, la tortuga Verne i els animals del bosc es desperten de la seva hivernació i descobreixen que al mig del seu bosc hi ha una gran bardissa que redueix el seu territori. Tots tenen els seus dubtes sobre si entrar al nou espai, tots menys l’ós rentador RJ que està convençut que darrera la bardissa hi ha una porta a la bona vida on viuen uns animals certament curiosos, els humans, que viuen per menjar enlloc de menjar per viure.

El grup d’animals del bosc està format per l’espavilat ós rentador RJ; la tortuga prudent Verne, l’hiperactiu esquirol Hammy, la mofeta Stella, l’opòssum Ozzie i la seva filla adolescent Heather, la parella de porc espins Penny i Lou que tenen tres bessons i l’ós Vincent.

A la banda dels humans hi ha la Gladys, presidenta de l’associació de veïns que no està disposada a veure la urbanització plena de fauna salvatge i l’Exterminador de plagues, que contracta la Gladys per eliminar els animals.

Un dels punts forts de la pel·lícula és l’humor que sorgeix dels embolics que acaba provocant l’RJ. És un humor que els més petits entendran tot i que presenta una perspectiva adulta: la pel·lícula ataca el consumisme i ofereix un reflex crític de la conducta i la societat humanes.

L’estrena de la versió catalana de Veïns invasors s’emmarca dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar la presència de la llengua catalana al cinema.


.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1