Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Redacció - 15-12-2005.

Canal Terrassa TV organitza per segon any un esplai audiovisual pels nens i nenes
Canal Terrassa i el Noucinc.2 ràdio repeteixen aquestes Festes l’experiència, després de l’acollida de l’any passat. La tele i la ràdio obren les seves portes als nens i nenes que vulguin descobrir el món de l’audiovisual i fer un munt d’activitats interessants relacionades amb les Festes de Nadal. Durant 9 dies, els inscrits aprendran a escriure un diari digital que els pares podran consultar per internet, faran reportatges i entrevistes, coneixeran curiositats del món de la ràdio i de la televisió, a més de fer tallers de cuina, de vestuari, aprendre jocs populars i tradicionals o de màgia. Totes aquestes activitats es duran a terme a les instal·lacions de la televisió i la ràdio municipals, al complex de la Farinera del carrer Colom de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 03-12-2005.
El cinema Catalunya inicia una nova campanya per arribar a més públic

Clica per veure més gran la imatge
"Cada dijous vaig al cinema i em conviden a un frankfurt"
El Cinema Catalunya vol arribar a més públic i per aixó a partir d'ara tots els dijous el preu de cada sessió costarà 4 euros. A més de gaudir d'un preu reduït es donaran 50 vals per menjar un entrepà als establiments de Frankfurt Casa Vallès dels carrers Gavatxons i Portal de Sant Roc. Segons Jordi Ballart, regidor de Comunicació, "la iniciativa s’emmarca en la nova estratègia de promoció del Cinema i del Club Catalunya. Volem que s’acostin nous públics, i, per tant, hem de buscar noves fórmules. Fórmules atractives, originals, que captin l’atenció de la gent. La instauració del dia de l’espectador els dijous n’és una, però no la única. Fa unes setmanes vam anunciar que els nois i noies que compleixin 18 anys tindran entrada gratuïta durant l’any. I la gent gran, una tarifa especial a la primera sessió els dies laborables. A aquestes mesures hi hem de sumar els descomptes als menors de 12 anys i els joves que tenen el carnet d’estudiant. El nostre cinema és un servei públic i, per tant, hem de posar les màximes facilitats als ciutadans i ciutadanes".
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 18-07-2005.
Les entrades anticipades es poden adquirir a la casa Soler i Palet i a Parc Vallès

Carlinhos Brown actuarà demà a Can Jofresa dins la campanya de les 200.000 persones

El popular artista brasiler Carlinhos Brown oferirà demà dimarts, 19 de juliol, un concert a la Zona Esportiva de Can Jofresa (c/Badalona, nº4). El concert s'emmarca en la campanya "La ciutat de les 200.000 persones" de l'Ajuntament de Terrassa, que commemora el fet que la ciutat ha arribat recentment als 200.000 habitants.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Jordi Centelles - 14-07-2005.
Arriba un any més la Festa Major del barri de Can Parellada, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juliol

Tot a punt per la Festa Major de Can Parellada
S'ha optat per mantenir el mateix disseny de festa que l'any anterior, donat que va representar un èxit de participació. Aquest disseny manté l'inici amb una cercavila, el pregó de Festa, a càrrec del presentador de ràdio, Paco Plaza i l'espectacle de varietats de la nit del divendres. Pel que fa al dissabte, també es manté la matinal dedicada als més petits, amb la xocolatada i els jocs. A la tarda incorporem com a novetat la participació dels grups de joves integrats dins del Districte Jove.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 14-07-2005.
Hi haurà activitats entre les 10 i les 13h a diferents zones del parc

Avui es celebra la festa dels casals d'estiu a Vallparadís i al centre de la ciutat

El Parc de Vallparadís acollirà demà, 14 de juliol, una nova edició de la Festa dels Casals d'Estiu, en la qual hi participaran 1.200 infants i uns 150 monitors i monitores. Les activitats tindran lloc entre les 10h i les 13h a diferents zones del Parc de Vallparadís, on es proposaran jocs, tallers i espectacles infantils en funció de l'edat dels participants. Els grups de joves dels Casals d'Estiu començaran les activitats al Centre de la ciutat i es reuniran amb la resta de participants al Parc de Vallparadís a l'hora del dinar. La regidora de Joventut i Lleure Infantil, Eva Bermúdez, anirà al Parc de Vallparadís a les 14h per saludar els infants i els joves que es quedin a dinar en aquest espai.

L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 07-07-2005.
Les activitats tindran lloc entre el 7 i el 24 de juliol

Dijous comencen les activitats d'estiu als Centres Cívics de la ciutat
L'Ajuntament de Terrassa, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, ha organitzat un ampli programa d'activitats per al mes de juliol que es desenvoluparà als cinc centres cívics de la ciutat. L'objectiu és doble. Per una banda, oferir activitats lúdiques i culturals a prop de casa i, per una altra, cobrir les demandes existents i els interessos dels ciutadans que es queden a Terrassa durant l'estiu. Per això, el programa inclou prop d'una cinquantena d'activitats molt diferents, totes elles emmarcades sota un mateix lema: "L'estiu arriba als centres cívics" i que estan organitzades pel Servei de Participació Ciutadana i per diverses entitats i departaments municipals. La majoria de les activitats són gratuïtes, a excepció d'algun taller. Les inscripcions estan obertes i finalitzen en funció de la data en què es realitzin les activitats.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 04-07-2005.

Comença el Districte Jove d'estiu
El Districte Jove proposa per al mes de juliol una programació especial amb l'Estiu Jove 2005, que inclou una vintena d'activitats que se celebraran majoritàriament al carrer o en espais oberts. El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat aquesta programació amb l'objectiu que els joves d'entre 12 i 18 anys trobin a la ciutat una àmplia oferta d'activitats perquè hi participin lúdicament i de manera activa. Les inscripcions es poden realitzar als centres cívics de la ciutat i a la Casa Baumann.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 30-06-2005. Actualitzat el 01-07-2005
L'acte ha tingut a les 12.30h

Aspecte de la nova piscina a Les Arenes
S'inaugura la piscina municipal de Les Arenes
Aquest divendres s'ha inaugurat la nova piscina Municipal de les Arenes, construïda al poliesportiu del barri, al carrer Tibidado. L'acte d'inauguració, que forma part del programa d'activitats de la Festa Major 2005. A l'acte d'inauguració ha assistit l'alcalde, a més de la tinent d'alcalde d'Acció Territorial i Serveis Urbans, Maria Costa; la tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Mercè Corbera; el regidor d'Esports, José Zaguirre; altres membres de la Corporació Local i representants veïnals.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 29-06-2005.

Jove tu també pots 2005
Aquest divendres coincidint amb la Festa Major torna l'espai Jove Tu També Pots, la festa reivindicativa organitzada per les entitats juvenils de la ciutat. El Jove es celebra com sempre al Parc de Vallparadís, un lloc de trobada per a tota la joventut terrassenca i totes les iniciatives comunitàries que s'estan duent a terme a la nostre ciutat. Un espai definit per a la joventut de terrassa sota processos assamblearis i completament horitzontals lluny de paternalismes institucionals. Com cada any aquest espai vol ser un altaveu de problemàtiques i aspectes que preocupen a la joventut terrasenca.
Dossier Festa Major Terrassa 2005 L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 23-06-2005.

El Casal Independentista Can Pingàs celebra la Festa Nacional dels Països Catalans
Aquesta tarda coincidint amb l'arribada a Terrassa de la Flama del Canigó, el Casal Independentista Can Pingàs ha organitzat una festa a la Plaça Vella i una revetlla al local de l'entitat. La Flama del Canigó arribarà a la ciutat a les 8 del vespre. Està previst que aquesta hora es faci la lectura del manifest i el repartiment de la Flama. Posteriorment es celebrarà un homenatge Ovidi Montllor i Guillem d'Efak i per cloure l'acte es realitzarà uns cants populars i una degustació de la tradicional coca de Sant Joan i de moscatell. A partir 2/4 de 10 del vespre s'iniciarà la celebració de la Revetlla amb un sopar popular al carrer Col·legi 87, amb coca i cava. El preu és de 5 euros anticipadament i la mateixa nit 7 euros. A partir de mitjanit, música i gresca, disbauxa i xerinola. Amb begudes de la Terra fins la matinada.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1