Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Oci i Lleure Redacció - 03-07-2006.

Comença el Distre Jove d'Estiu amb noves activitats
El Servei de Joventut organitza una nova programació d’activitats del Districte Jove. La nova programació “Estiu Jove” va començar el passat dilluns i s’allargarà fins el 21 de juliol, amb el tradicional sopar de fi de temporada. Al llarg d’aquestes quatre setmanes s’aniran succeint activitats esportives, d’oci, sortides, etc. La majoria de les propostes de l’”Estiu Jove” seran activitats habituals, molt demanades pels usuaris, com les sortides a la platja i a la piscina, els campionats de futbol o el hip-hop. A aquestes s’han d’afegir noves activitats com la sortida al parc temàtic d’esports d’aventura “El Bosc Tancat”, realització de curtmetratges o competicions de voleibol i bàsquet.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 29-06-2006.

S'estrena en català Astèrix i els víkings una nova aventura dels herois gals
Aquest divendres s'estrena a les sales de Catalunya la nova pel·lícula d'Astèrix i Obèlix. A Terrassa es podrà veure en català als cinemes Segle XXI. El llogaret dels gals irreductibles rebrà la visita de Gudúrix, el nebot adolescent del cap, que arriba de Lutècia per fer-se un home. Astèrix i Obelix seran els encarregats de la missió que a primera vista sembla prou complicada, ja que Gudurix, tot i els seus aires de superioritat, no és més que un covard. Mentre els víkings desembarquen a la Gàl•lia disposats a trobar un campió de la por que, tal i com els ha promès el seu bruixot Criptograf, sigui capaç d’ensenyar-los a volar ja que segons ell “la por dóna ales”.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 23-06-2006.

Onze revetlles estan autoritzades per l'Ajuntament a la ciutat
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Via Pública, ha autoritzat fins avui onze sol·licituds per celebrar la revetlla de Sant Joan a la via pública, sota l’organització d’associacions de veïns, entitats culturals i/o comunitats de propietaris. Aquestes revetlles se celebren a les següents ubicacions:

c/Sant Mateu, entre c/Franc Comtat i c/Dom Bosco
Av. de Madrid
Pl. Segle XX
c/ Ferroviaris, 5
c/Biscaia, 2
c/Comte Borrell, 34
Pl. Alexandre Cirici
c/Torrent del salt, 61
c/Fraternitat, entre c/Egara i ctra. de Matadepera
c/Velázquez, entre c/Dom Bosco i Franc Comtat
c/Bonaventura Castellet
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 23-06-2006.

Avui obre la piscina de Vallparadís
El llac-piscina de Vallparadís inicia avui la temporada de bany, que aquest any s’allargarà fins el 27 d’agost. Com és habitual, l’estrena de la piscina s’ha fet aquest dijous amb la festa de fi de curs de les escoles, organitzada pel Patronat Municipal d’Educació, el Parc de Vallparadís i el Consell Esportiu del Vallès Occidental, que ha aplegat uns 2.500 alumnes de primària i secundària de la ciutat. A partir de demà el llac-piscina s’obrirà al públic. L’horari serà de 10.30h a 20.30h ininterrompudament, tots els dies de la setmana. Excepcionalment, la piscina obrirà a les nits durant els tres primers dies de la Festa Major, és a dir, divendres 30, dissabte 1 i diumenge 2.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 16-06-2006.
Un dels punts forts de la pel·lícula és l’humor, un humor que els més petits entendran tot i que té una perspectiva adulta

Veïns invasors, la nova pel·lícula dels creadors d'Shrek i Madagascar, en catàla a la nostra ciutat
La nova pel·lícula d'animació dles estudis Dreamworks, Veïns Invasors, es podrà veure en català als cinemes AMC Parc Vallès. El film es situa a la primavera, la tortuga Verne i els animals del bosc es desperten de la seva hivernació i descobreixen que al mig del seu bosc hi ha una gran bardissa que redueix el seu territori. Tots tenen els seus dubtes sobre si entrar al nou espai, tots menys l’ós rentador RJ que està convençut que darrera la bardissa hi ha una porta a la bona vida on viuen uns animals certament curiosos, els humans, que viuen per menjar enlloc de menjar per viure.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 19-05-2006.
Fira de Terrassa organitza la tercera edició del certamen que es farà a l’aire lliure

Dissabte s'inaugura la fira K'Guai amb l'oferta de turisme i activitats d'estiu
El proper dissabte 20 de maig s’inaugurarà el certamen K’Guay, d’oferta de turisme i activitats d’estiu per a infants, que es fa a Terrassa impulsat pel Consorci de la Fira de Terrassa. K’Guay és un certamen que, ubicat a la Plaça Vella, oferirà en 23 carpes una diversitat d’ofertes relacionades amb l’oci infantil per a les vacances d’estiu. Campus esportius, escoles d’idiomes i de reforç, associacions de càmpings, cases de colònies, centres cívics, tallers de manualitats i artístics i agències de viatges conformen una mostra atractiva que serà inaugurada el proper dissabte 20 de maig a les 12 del migdia per representants del comitè executiu del Consorci de la Fira de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 09-05-2006.

S'obre la convocatòria per participar al Festival de Curtmetratges Baumann V.06
L'Ajuntament de Terrassa ha convocat una nova edició del Festival de Curtmetratges Baumann, amb l'objectiu de continuar potenciant la cultura audiovisual i oferir als joves creadors un espai per desenvolupar el seu potencial professional i artístic. Aquest festival se celebrarà a Terrassa entre el 4 i el 16 de setembre, sota l'organització del Servei de Joventut i amb la col•laboració de la Societat Municipal de Comunicació i d’altres departaments municipals, entitats i empreses de la ciutat. El període per inscriure's i presentar treballs s'obrirà dilluns, 8 de maig, i finalitzarà el pròxim 30 de juny. Tots els curtmetratges que es presentin seran sotmesos a una selecció per part d'un comitè, que s'encarregarà d'elegir els treballs que participaran en la secció de competició. La decisió d’aquest comitè de selecció es donarà a conèixer als participants a partir del 15 d’agost.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 05-05-2006.

Terrassa present al Saló Internacional del Turisme de Catalunya
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Turisme, participa a la quinzena edició del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, que s’inaugura avui al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Terrassa està representada al Saló dins de l’estand de la Diputació de Barcelona, instal•lat al palau 2 del recinte firal. Aquest any, com a novetat, la instal•lació de la Diputació s’estructura en cinc grans espais temàtics. D’aquesta manera, els visitants de la fira trobaran informació de cinc àrees temàtiques: turisme cultural, turisme industrial, turisme de natura, mar i platges, i termalisme. Terrassa té especial presència a l’àrea del turisme industrial. Una gran fotografia retroiluminada de la Masia Freixa presideix el mostrador on s’informa de les rutes del turisme industrial. A més, s’està distribuint entre els visitants de l’estand un flyer de promoció de la Fira Modernista de Terrassa, que se celebrarà els propers dies 13 i 14 de maig.
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 24-04-2006.

CiU vol que les places disposin de zones tancades pels jocs infantils
El grup Municipal de Convergència i Unió presentarà al ple de març d'aquest dijous que l'Ajuntament estudiïn "els sistemes de tancament que han estat aplicats amb èxit en d’altres poblacions, per tal de delimitar les àrees de jocs infantils de la resta de les places, parcs o jardins, segons sigui el cas". Pels convergents des del punt de vista higiènic i de salut pública no és aconsellable que els animals domèstics, com els gossos, accedeixin a la sorra de les zones en les que hi ha els jocs infantils.
Comentaris? - Cap comentari
.
Oci i Lleure Redacció - 04-03-2006.

Ràdio Star i els Cinemes Segle XXI et conviden a veure la cerimònia dels Oscars en directe
La matinada del diumenge es celebra a la ciutat de Los Angeles l'entrega dels premis de La Academia d'Arts i Cièncias Cinematogràfiques, els Oscars. Ràdio Star i els cinemes Segle XXI et conviden a veure la cerimònia en directe en una de les sales del cinema, entre les 2 i les 6 de la matinada. Totes les travesses situen a la pel·lícula Brokeback Mountain com la absoluta guanyadora d'aquesta edició.
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1