Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Música Josep Sort - 13-07-2004.
El Festival presenta les seves activitats el dijous, 15 al Nashville Country Club

Tot a punt pel Mr. Banjo Festival 2004
El Mr. Banjo Festival 04 inaugura aquest dijous la seva quarta edició, amb una festa de presentació que tindrà lloc al Nashville Country Club de Terrassa. L'edició d'aquest any, que presenta un cartell plural obert als diferents estils de la música country, té com a principal protagonista a Wanda Jackson.

El Festival s'iniciarà aquest divendres amb els concerts del texà Bad Bob, La Foster Martin Band i Jett Williams, filla del llegendari Hank Williams. La jornada de dissabte obrirà amb l'actuació de Mike Bella, a la qual seguirà la incombustible Wanda Jackson, amb el seu nou treball "Heart Trouble"; Billy Yates tancarà la segona jornada del Festival. El diumenge actuaran dos grans del country, John Ely i Willie Jones, que per primera vegada tocaran junts a Terrassa.

A més de les actuacions musicals, el Festival acollirà exhibicions i competicions de diferents disciplines de "monta western", que aquest any ha reforçat considerablement el seu protagonisme al Festival, fins a convertir al Mr. Banjo, en l'esdeveniment de major importància del que se celebren al nostre país, relacionats amb aquestes disciplines eqüestres. Els visitants també podran participar en classes de line dance -el dissabte- participar en activitats per als més petits, degustar diferents tipus de carn preparada a la "barbacoa" o visitar el mercat western.

Mr. Banjo, únic Festival d'aquestes característiques a Espanya, compta amb el reconeixement internacional de la MCA (Music Country Association) i espera rebre 6.000 visitants i consolidar la trobada com una de les cites imprescindibles del calendari country a Europa.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1