Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Música Josep Sort - 17-05-2004.

La Nova Jazz Cava reunirà 1.400 alumnes en els concerts de cloenda del programa «Visquem el Jazz»
El programa educatiu "Visquem el Jazz" finalitzarà aquesta setmana amb la celebració d'una audició musical que reunirà a la Nova Jazz Cava a 1.400 alumnes de cicle superior de primària de 20 centres d'ensenyament de la ciutat. Es tracta d'una sessió teòrico-pràctica que porta per títol "Els instruments: les eines del blues", ja que l'activitat planteja un recorregut per la història del blues i els trets característics dels diferents estils. També es fan explicacions introductòries dels diferents instruments.

L'audició musical va a càrrec dels músics Amadeu Casas (guitarra acústica, dobro, veu kazoo, jug, mandolina i harmònica), Pep Pascual (clarinet, saxo, washboard, trompeteta de plàstic, instruments de fabricació casolana) i Carles Elmeua (tuba, violí, ukelele, i instruments de diferents ètnies). Per donar cabuda a tots els participants, se celebraran vuit passis diferents entre demà, 18 de maig, i aquest divendres, 21 de maig. Per a demà, 18 de maig, hi ha previstes dues sessions: a les 9.30h i a les 10.45h, a la Nova Jazz Cava (Passatge Tete Montoliu, s/n).

El programa "Visquem el Jazz" és una activitat molt consolidada de la Guia d'Activitats i Serveis Educatius del Patronat Municipal d'Educació (PAME) que s'ha convertit en un referent pel treball jazzístic i que ha arribat a la totalitat de les escoles en els darrers deu anys. Aquest programa s'adreça a alumnes de cicle superior de primària de les escoles públiques i té per finalitat donar a conèixer el fet jazzístic com a modalitat musical molt arrelada, promoure el gust pel jazz i fer una aproximació al Festival de Jazz de Terrassa, entre altres objectius. Està organitzat pel Patronat Municipal d'Educació (PAME), amb l'assessorament tècnic del Club de Jazz d'Amics de les Arts.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1