Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Música Marina i Xavi - 10-04-2015.

1er aniversari del Blog La música amanseix les feres al Comanou de Terrassa
El proper 18 abril a les 21h al Petit Cabaret del Comanou Bar de Terrassa es celebrarà el primer aniversari del Blog “La música amanseix les feres” fet per una parella la Marina i Xavi i on entrevisten, fan cròniques de Cd’s i concerts de tot el àmbit català, sobretot centrar-se en grups emergents i novells. El blog va nèixer el febrer de 2014 i al llarg d’una any ha tingut més de 20000 visites i han sortit col.laboracions amb altres mitjans i discogràfiques.

La Festa comptarà amb moltes sorpreses i està organitzada conjuntament amb Esterminio Produccions i Comanou Bar.
Començarà a les 21h amb el concert el projecte terrassenc de Joan Boada Bandulimejant . "Bandulimejant" és una nova proposta, un repte personal de Joan Boada de portar davant del públic cançons que s'estima i que no he pogut mostrar en els meus grups habituals com La Carrau i Ameba. Actuarà en format duet acompanyat de David Plaç al baix elèctric i presentarà cançons del disc “És molt fàcil”.
El segon concert de la festa serà la proposta sabadellenca de Los Peces de Cristina un projecte de pop indie. Los Peces de Cristina és la veu d'una jove que, després d'haver solcat per diversos mars tocant en grup i en solitari, en elèctric i acústic per Barcelona, Madrid, Londres, Berlín, Philadelphia i Nova York, es va aventurar a descobrir nous sons amb la gravació i producció del seu primer disc en solitari que recull tot allò que mai va sortir a la llum: “El tiempo que guardé”. Un disc amb música i lletres originals en castellà,català i anglès.

La traca final serà amb Morgan Jr, un trio de rock resident a Barcelona. El grup es va formar al 2011 i durant els últims anys diferents músics han col•laborat amb Jordi Castillo compositor i fundador de la banda. Al 2013, amb l´entrada de Ramón Neira a la bateria, el so de Morgan Jr ha començat a agafar característiques pròpies i característiques, l´última adquisició per al grup, l´entrada del baixista Jose Galbis, així ho certifica. A més el grup es troba a punt de treure el proper disc.

La festa comptarà amb moltes sorpreses, si les vols descobrir només has de venir, podeu demanar la vostra invitació a lamusicaamanseixlesferesagmail·com, l’aforament és limitat.

Els actes del aniversari van començar amb un vídeo on diferents músics felicitaven al blog i seguirà amb aquesta festa, que serà una trobada entre músics entrevistats al blog i seguidors i aficionats a la música que segueixen el blog. Qui sap si hi haurà algun acte més per celebrar el aniversari.... Podeu seguir tot a través xarxes socials i del hastag #1aniversariLMALF


MARINA SABATÉ I XAVI MARTí
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1