Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Música Roger Colobran - 14-06-2010.

Els Boxets exporten la seva música a Euskadi
El grup de rock terrassenc Boxets marxa el proper cap de setmana a Euskadi per realitzar dos concerts. Serà la primera vegada que la banda toca fora de Catalunya i l’estrena no pot ser més destacada. El divendres dia 18 de juny actuaran a San Sebastián, a les Fiestas de Herrera, on compartiran escenari amb els bascos Underneed i amb Su ta Gar. Serà un concert de gran format ja que Su ta Gar són probablement el grup de rock contundent més conegut del País Basc. Per altra banda, Underneed és

un grup emergent que está sonant amb força i que recentment ha editat el seu primer disc. L’endemà dissabte dia 19 de juny, els Boxets actuaran a Irún, a la sala Tunk, compartint cartell altre cop amb Underneed.

La relació dels Boxets amb el grup Underneed va començar fa aproximadament un any quan el bateria de Boxets (Pau Carbó) va estar gravant un videoclip pel grup basc. Durant la gravació hi ha haver una bona connexió i, de fet, les dues bandes ja han actuat juntes, en aquest cas a Catalunya. Va ser el mes de gener a Barcelona (sala Q-tres) i a Terrassa (Faktoria d’Arts).

La banda afronta aquesta mini-gira amb molta il·lusió. El repertori dels concerts estarà format bàsicament pels temes del seu segon disc (Follia), que ja porta un any i mig al carrer. El disc és un recull de temes que es poden enmarcar de forma general dins el rock però que van des del pop-rock fins al rock dur. Els temes del Follia van portar la banda terrassenca a la final del concurs Track de l’any passat.

Actualment els Boxets ja estan treballant en els temes del seu tercer disc amb el seu productor musical Quim Serra, que també els acompanya als directes en funcions de guitarra solista.

Després d’aquests concerts a Euskadi, els Boxets actuaran el dia 2 de Juliol al Parc dels Catalans de Terrassa, en el marc de la Festa Major 2010. Aquest també és un concert molt esperat pel grup ja que serà a l’escenari principal de la Festa Major, aquesta vegada compartint cartell amb La Pegatina.

Enllaços:

Anunci concert 18 de juny San Sebastián: Boxets + Underneed + Su ta Gar
http://www.donostia.org/info/ciudadano/NotesKweb.nsf/contenido?ReadForm&kwid=64171&kwca=Sin%20categorizar&idioma=cas

Anunci concert 19 de juny Irún: Boxets + Underneed
http://www.salatunk.com/prog.php?idConcierto=1149

Myspace Boxets:
http://www.myspace.com/boxets

Facebook Boxets:
http://www.facebook.com/pages/Boxets/88467827536
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1