Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
M˙sica David Traver - 14-11-2006.

DE Prop, el nou programa del 95.2 RÓdio
El proper dimecres dia 25 s’estrenÓ un nou espai dins de la graella de programaciˇ del 95.2 RÓdio, la RÓdio Municipal de Terrassa. Es tracta del De prop, un nou programa musical presentat i dirigit per en David Traver i que s’emet tots els dimecres d’11 a 12 de la nit. El control tŔcnic estarÓ conduit per en Jordi Rueda. L’espai estÓ dedicat Ýntegrament a la m˙sica que es fa a Catalunya i la resta dels Pa´sos Catalans. Tot i que hi predominarÓ en un 80% la m˙sica en catalÓ, aquest no serÓ un criteri indispensable a l’hora de presentar les canšons dels artistes catalans que s’expressen en altres llengŘes. En els 60 minuts de duraciˇ de l’espai es podran escoltar les novetats mÚs interessants de la m˙sica de tall pop, rock i totes les seves variants, aixÝ com les noves tendŔncies que actualment van apareixent al mercat.

La resta de continguts se centraran en les notÝcies mÚs actuals, entrevistes a diferents formacions, un repÓs de l’agenda de concerts a les principals sales i locals del paÝs, i les peticions musicals que ja es poden fer a travÚs de l’adreša de correu electr˛nic: depropaterrassa·org


Representaciˇ de les bandes terrassenques

El De Prop dedica una Ómplia secciˇ als artistes i bandes de la ciutat de Terrassa a travÚs de la secciˇ Terrassa d’aprop.
Setmanalment, el programa acosta als oients una d’aquestes formacions a travÚs d’una entrevista i una actuaciˇ en directe i en format ac˙stic dins del propi estudi de la rÓdio.

A mÚs, el De Prop tambÚ pretÚn que sigui utilitzat per aquells m˙sics locals que tenen mÚs dificultats per aparÚixer als mitjans de comunicaciˇ i, d’aquesta manera, a travÚs de la rÓdio els sigui possible mostrar les seves creacions. El mateix correu electr˛nic servirÓ a aquests m˙sics per establir contacte amb el programa.


Proper programa, dimecres 15 de Novembre

El programa del proper dimecres dia 15 de Novembre serÓ el tercer i estarÓ dedicat als terrassencs Hemisferi Centre, la veternana banda de pop-rock que recentment s’ha endut el primer premi internacional Carles Sabater, el primer premi del Cocurs de Canšˇ de Salitja i el primer premi del concurs de maquetes Rock&Rock de La Roca del VallŔs: tot aix˛ en menys de 4 mesos. Actualment estan centrats en la gravaciˇ del seu proper treball i l’ediciˇ d’un DVD.
Els Hemisferi Centre tocaran en directe alguna de les canšons del seu darrer treball i ens avanšaran canšons noves.
A mÚs, el programa presentarÓ les novetats de Txerramequ Tiquismiquis, Miquel Abras, Junts, Rosa Luxemburg, Sexy Sadie i el nou disc de la Beth.Altres col.laboracions David Traver (opcional)

A mÚs de conduir el De Prop, en David Traver col.labora setmanalment al programa matinal Pren-t’ho com vulguis, que presenta diÓriament l’Oriol Carreras.
Es tracta del Fil Musical, un espai biogrÓfic d’uns 15 minuts de durada i en el qual es fa un repÓs de la traject˛ria musical de diversos artistes i bandes que utilitzen majoritÓriament el catalÓ en les seves creacions.
L’espai s’emet els dimarts pocs minuts desprÚs de les 8 del matÝ a travÚs d’una conexiˇ telef˛nica.
Sempre al 95.2 RÓdio, la RÓdio Municipal de Terrassa.


Per a mÚs informaciˇ:

David Traver (646841570)
depropaterrassa·org
Dimecres, d’11 a 12 nit
95.2 RÓdio.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1