Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Mobilitat Esquerra Terrassa - 15-07-2011.

Esquerra Terrassa critica la desaparició de l’Ambicia’t i ho qualifica com un pas enrere.
El president d’Esquerra Terrassa, Cesc Poch, ha criticat obertament l’anunci fet pel tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Jordi Ballart, en que anuncia la desaparició del servei de préstec de bicicletes. “Això és claríssimament un pas enrere, una mostra de que l’actual govern municipal no té un model clar de mobilitat per a Terrassa”, ha assenyalat Poch.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat terrassenc - 18-11-2010.

Els ciutadans de Terrassa tornen a pagar el peatge de Les Fonts
Aquells terrassencs que utilitzin la B-40, encoratjats per l'iniciativa de l'ajuntament de potenciar aquesta via per sortir de Terrassa (la pròpia web de l'Ajuntament a la secció de mobilitat així ho indica -- notícia publicada 8/11 "L’Ajuntament instal·larà senyalització viària per orientar els vehicles cap a la B-40"), es trobaran la incomprensible sorpresa que tornen a pagar el peatge d'Autema a Les Fonts encara que facin el seu trajecte habitual entre
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - 2 comentaris
.
Mobilitat Carles - 30-03-2009.

¿LÍNIA 11 D'AUTOBÚS SÍ,LÍNIA 5 D'AUTOBÚS NO?
Des-de aquí dirigeixo la meva queixa tot fent-la extensiva de moltes persones que hi viuen al meu barri.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Cinema Catalunya - 26-02-2008.

Els espectadors del Cinema Catalunya van créixer un 21 per cent el 2007
En un any, el 2007, en que les xifres d’espectadors a les sales cinematogràfiques han davallat, les dues sales del Cinema Catalunya han tingut un creixement global del 20,7 per cent. En total, 53.601 espectadors han assistit a les diferents sessions que s’han portat a terme. El 2006 havien estat 44.385. Es tracta del segon any consecutiu que creix el nombre d’espectadors a les sales del carrer de Sant Pere. El 2006, en relació al 2005, l’augment va ser del 10,95 per cent.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Lucía Ruiz - 16-07-2007.
Un autobús ha embestit una ambulància en servei d'urgències al carrer Menéndez y Pelayo.

Última hora: Espectacular accidente
Sobre las 11 de la mañana, del día 16/07/07 ha ocurrido un espactacular accidente en la calle menedez y pelayo, cruce con carretera Montcada. Una ambulacia, egara, en servicio de urgencia a sido embestida por un autobus de la ciudad. El resultado ha sido vuelco de la ambulancia, con golpe cervical al conductor, Francisco Rodrigues Relaño y un ataque de ansiedad a la copiloto.

Rapidamente han acudido las dotaciones de policia municipal y Mossos, así mismo los bomberos y otra ambulacia. Una vez evacuados el conductor y copiloto, los bombreros ha procedido a retirar de la vía la ambulancia siniestrada. Se han visto momentos de nervios, tanto en los pasajeros del autobus como en los transeuntes, al pensar que dentro de la ambulacia havia un herido, resultando incierto.
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Marc Ferrer - 12-05-2007.

Plantació simbòlica de la CUP contra les obres del IV Cinturó
Aquest divendres la Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa-Candidatures Alternatives del Vallès ha iniciat la campanya electoral amb un acte reivindicatiu en contra del IV Cinturó. Una desena de militants de la CUP s'han desplaçat fins a la zona on les excavadores ja han començat les obres per protestar contra la construcció d'aquesta infraestructura innecessària. L'acció s'ha dut a terme per evidenciar que ens estan destruint l'entorn natural. Amb aquest acte volem plasmar la nostra lluita contra el IV Cinturó.

Isabel Gómez, cap de llista, va explicar que la CUP aposta pel transport públic sobretot el ferroviari i millorar l'estat de les carreteres comarcals. A més va criticar l'actitud d'ERC i ICV que s'oposen a l'obra però des de la Generalitat no fan res per impedir-la.
Dossier Quart Cinturó Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Raúl - 23-04-2007.

Multes als barris però al centre no!
Ja estic fart de veure cotxes mal aparcats al centre, als carrils bus, (veigeu a cualsevol hora el de la rambla davant el cap-rambla) a les voreres de la rambla i que els municipals no facin res! Jo visc a un barri i aparco el cotxe en un carrer que no te sortida, vaig aparcar la setmana pasada en un lloc on no molestava a ningù ni invadia cap pas de vianants i en van multar! Un carrer on només aparquem els veïns i no te transit! sense cap placa que prohibieixi l´aparcament! Si volem recaptar diners que multin a qui estacionï malament el cotxe però no als qui no tenim cap culpa!
Comentaris? - 2 comentaris
.
Mobilitat Marc Ferrer - 20-04-2007.
Inici de les obres del Quart Cinturó del tram Terrassa-Viladecalls.

Comunicat de la CUP sobre les obres del Quart Cinturó
Davant la noticia de l'inici de les obres del Quart Cinturó del tram Terrassa-Viladecalls, a la carretera de Rellinars a l'alçada de Can Cardús, des la Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa, volem manifestar una vegada més, la nostra rotunda oposició pel greu impacte ambiental i la pèrdua irreversible, per ocupació o fragmentació, de la major part dels espais agrícoles i forestals de les nostra comarca, alhora que prepararia el terreny perquè l'especulació acabés de destrossar uns paisatges teixits per segles d'història. A més, ens preocupa i molt, l'impacte que, des del punt de vista socioeconòmic, tindrà el Quart Cinturó, un impacte especialment dur en el barri de Can Trias de Viladecavalls.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Mobilitat Jordi Centelles - 19-04-2007.

La nostra aposta prioritària per la mobilitat sostenible és el Segon Cinturó Ferroviari
Isaac Albert, candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'alcaldia de Terrassa, ha assegurat que la connexió que Terrassa i el Vallès Occidental necessita amb el Baix Llobregat és "el Segon Cinturó ferroviari, una infrastructura més sostenible, més segura, més neta, més durable i que ens acosta més als paràmetres europeus".

Albert ha fet aquestes declaracions en relació a l'acord que s'ha arribat de no tocar el tema del Quart Cinturó abans de les eleccions municipals, donada la sensibilitat de la població del Vallès en relació a aquest tema. "El Quart Cinturó és una infrastructura caducada i arxivada, que ja no dóna respostes a les necessitats que actualment existeixen. Els que insisteixen en el Quart Cinturó ho fan des d'una postura interessada a les portes d'unes eleccions municipals. Nosaltres sempre hem defensat la necessitat d'una connexió entre el Vallès Occidental i el Baix Llobregat, igual que defensem que cal que al Vallès es resolguin els problemes de mobilitat evident.
Dossier Quart Cinturó L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Mobilitat Miguel - 27-12-2006.

Tota la culpa no és del alcohol!!
El motiu d'aquest article és queixar-me, però no queixar-me per vici sino perque m'indigna la passivitat dels taxis tant de la ciutat de Terrassa com de fora, direm que simplement es neguen a recollir gent a segons quines hores i llocs. Si no volen que agafem el cotxe quan sortim s'han de possar alternatives per tornar a casa, no serveix dir-ho, fer-se la foto i amagar-se. Sóc de les poques persones que no agafa el cotxe quan sap que ha de beure una mica (o bastant,és igual)però als taxis de Terrassa i Sabadell els hi dona igual i no t'envien un taxi (segons ells perque a aquella zona no envien i perque no els hi dona la gana). Em sembla una vergonya i això s'ha de paliar aviat o hi haurán més accidents cada cop i en part és culpa de TOTS
Comentaris? - 3 comentaris
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1