Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Mobilitat Josep Sort - 06-07-2003.

Carrers tallats per Festa Major
L'Ajuntament de Terrassa comenšarÓ aquesta nit a realitzar els primers talls de carrer necessaris per a la celebraciˇ de la Festa Major de Terrassa. Els primers canvis en la circulaciˇ es faran efectius a partir de les 22h i afectaran el primer tram de la Rambla d'Egara, entre la Plaša del DorÚ i el Portal de Sant Roc, on es comenšarÓ a muntar l'escenari del Parc dels Catalans. A partir de divendres, 4 de juliol, a la tarda, es tallarÓ el tram de la Rambla d'Egara que va del Portal de Sant Roc al carrer Galileu, de manera que no es podrÓ circular amb normalitat per a aquesta via fins a les 8h del dimarts 8 de juliol. Al llarg de la Festa Major, es permetrÓ el pas de ve´ns i les operacions de carrega i descarrega en les hores que no hi hagi actes a la Rambla.

El tall de trÓnsit de la Rambla d'Egara afectarÓ l'itinerari de les lÝnies d'autob˙s 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 i 11, les quals passaran a utilitzar com a alternativa els carrers d'ArquÝmedes i Galileu a partir de les 20 d'avui, 2 de juliol, i fins a les 8h del dimarts 8 de juliol.

Altres carrers que es tallaran al trÓnsit seran les avingudes Josep Tarradellas i Abat Marcet, per˛ nomÚs el dimecres 9 de juliol, de 21 a 24h, coincidint amb el Castell de Focs Piromusical. Aquest tancament puntual obligarÓ a interrompre el servei d'autob˙s a partir de les 21h de les lÝnies 4, 5, 8 i 9. TambÚ cal tenir en compte que la celebraciˇ d'alguns actes comportarÓ un tall parcial o una restricciˇ del trÓnsit en aquells carrers on es desenvolupin, com Ús el cas de la Pedalejada Popular, la Trobada de Motos ClÓssiques de Terrassa o la Cursa AtlŔtica Popular.

Servei nocturn d'autob˙s

La companyia Transports Municipals d'Egara (TMESA) oferirÓ un any mÚs un servei nocturn d'autob˙s amb motiu de la Festa Major, amb l'objectiu de facilitar el desplašament de tothom qui vulgui participar de les activitats nocturnes. Aquest servei funcionarÓ fins a les 3h pel que fa a les lÝnies 2, 3, 4, 5, 8 i 9, entre divendres 4 i diumenge 6 de juliol. TambÚ hi haurÓ servei d'autob˙s nocturn el dimecres, 9 de juliol, per facilitar l'assistŔncia al Castell de Focs, a la Cantada d'Havaneres i el rom cremat. En aquest cas, les lÝnies que oferiran el servei seran la 2, 3, 4, 5, 8 i 9 i sortiran de la Plaša LluÝs Companys i de la Parada PolitŔcnic, davant l'IES Terrassa, en finalitzar cadascun dels actes.

Font: Ajuntament de Terrassa
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1