Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Mobilitat Esquerra Terrassa - 15-07-2011.

Esquerra Terrassa critica la desaparició de l’Ambicia’t i ho qualifica com un pas enrere.
El president d’Esquerra Terrassa, Cesc Poch, ha criticat obertament l’anunci fet pel tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Jordi Ballart, en que anuncia la desaparició del servei de préstec de bicicletes. “Això és claríssimament un pas enrere, una mostra de que l’actual govern municipal no té un model clar de mobilitat per a Terrassa”, ha assenyalat Poch.

Poch ha volgut recordar que la instauració del servei del Ambicia’t va ser una fita aconseguida pel treball d’Esquerra des de la regidoria de Medi Ambient l’anterior mandat, i que ja va haver de ser defensat en diferents ocasions davant la intenció de suprimir-lo. “El futur de Terrassa passa per augmentar la mobilitat a peu i en bici, com a part d’un model de mobilitat, i aquí no valen arguments de rendibilitat econòmica, sino que hem de valorar criteris de rendibilitat social i mediambiental”, ha afegit el responsable d’Esquerra a Terrassa.
Fa uns mesos, l’anterior regidor de Medi Ambient, el republicà Màrius Massallé, va aplicar una petita quota al servei, amb la intenció de fer que l’Ambicia’t es pogués mantenir tot i la crisi econòmica i, fins i tot, millorar al 2012 en el nombre de bicicletes, en punts de servei i en la seva automatització. Ara, després de la decisió de l’equip de govern, sembla que tot pot quedar suprimit.


Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya – Terrassa

Terrassa, 15 de juliol de 2011
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1