Dimarts, 12 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Pere Borrull - 24-01-2007.

Nevades dijous-divendres 2007
Volia escriure-us per alertar la població de Terrassa de que en les properes hores pot haver-hi precipitacions entre febles i moderades a la nostra ciutat essent de neu a partir de demà al matí. De fet ja hi ha molts avisos del SMC i de l'INM al respecte i res, només que a ningú li agafi desprevingut. La nevada podria començar entre el matí i el migdia essent feble, agafant més força cap a primera hora de la tarda i tornant a ser feble cap a la nit. Divendres és possible alguna precipitació que també seria de neu.

El meteor blanc cuallaria amb facilitat sobre els 200 metres (Terrassa està a 300). Podrien cuallar de 2 a 5 centímetres, en casos extrems 10 centímetres.

Gaudim de veure la nostra ciutat una mica emblanquinada demà!!
Att.
Pere
Comentaris? - 3 comentaris
.
Meteorologia Elliot - 14-09-2006.

111 mm de precipitació a Terrassa en dos dies
Des del passat dimarts fins aquesta matinada ha caigut a la ciutat de Terrassa 111 mm de pluja, l'equivalent a tota la pluja que va caure durant el mes de gener. I encara més dades. Si sumen les precipitacions dels mesos de febrer, març, abril, maig, juny, juliol i agost sumen 113 mm, 2 mm més que tota la pluja caiguda en dos dies. Tots hem vist pel Telenotícies les destrosses que ha produït les fortes precipitacions per tot el país.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 19-05-2006.

Tornen les temperatures primaverals aquest cap de setmana
Les temperatures màximes del dimecres 17 han estat per sobre dels 30 graus a tot l’interior de Catalunya, fins i tot a molts sectors del Pirineu, Prepirineu i Prelitoral. De manera local s’han superat els 35 graus en alguns punts de Ponent. La nit de dimecres a dijous la temperatura ha quedat també molt alta a causa dels núvols alts i mitjans, i amb notable sensació de xafogor a la costa per la formació d’algunes boires. Els valors mínims han quedat per sobre dels 20 graus a molts sectors de la Depressió Central, i molt propers a aquest llindar al litoral. Ahir dijous la massa d’aire càlid es va començar a retirar i, tot i que les temperatures es van tornar a enfilar per sobre dels 30 graus a gran part de l’interior, els valors extrems van quedar entre 2 o 3 graus per sota dels de dimecres a causa de la presència de núvols alts i mitjans. De cara al cap de setmana la temperatura ja tornarà als valors propis per l’època de l’any.
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 17-05-2006.
Avui dimecres es preveuen temperatures màximes que podran arribar puntualment als 36 graus a Ponent

Temperatures d'estiu a mitjan maig
La ràpida visita d’una massa d’aire càlid farà que les temperatures màximes d’avui dimecres 17 de maig estiguin per sobre dels 30 graus a la major part de l’interior, i fins i tot es puguin assolir els 36 graus a punts de Ponent i de les Terres de l’Ebre. Al litoral, la temperatura quedarà frenada per la presència de la marinada. Tot i això, localment es podrà arribar als 25 graus a punts costaners. La pròxima nit, la temperatura quedarà per sobre dels 15 graus arreu del país tret del Pirineu, on els valors nocturns se situaran entre els 8 i els 13 graus. Puntualment, i sobretot a punts del litoral, no es baixarà dels 20 graus durant la nit.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 28-01-2006.

Fotos nevada a Terrassa
Des de les 11 del matí està caient una intensa precipitació en forma de neu sobre la ciutat que està començant a fer efecte. Els carrers ja estan en la seva majoria emblanquinats i els cotxes acumulen una primera capa de neu. infoTerrassa realitzarà un seguiment en directe durant tota la jornada amb especial informació sobre possibles incidències en el trànsit i a així com amb les primeres imatges de la nevada. Poden seguir la informació a través del fòrum de la web: http://forums.infoterrassa.com/index.php/topic,221.0.html
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 28-01-2006.

La neu ha arribat a Rellinars (Foto: Dolors Moreno)
S'activa el dispositiu especial de nevades a Terrassa
L’Ajuntament de Terrassa té a punt un dispositiu per donar resposta a les necessitats que es puguin derivar de l’actual situació meteorològica. La Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil manté activada la fase d'emergència 2 del Pla d'Emergències per Nevades a Catalunya (Neucat), d'acord amb la reunió que ha mantingut el comitè de crisi a les dependències del Centre d'Emergències de Catalunya. El servei de Manteniment Urbà compta amb una reserva de 40 tones de sal per utilitzar-la en cas que es produeixin glaçades al carrer. Per a distribuir aquesta sal, les Brigades Municipals compten amb quatre camions i amb les furgonetes i vehicles del seu parc mòbil. L’Ajuntament també disposa de dues màquines retroexcavadores i dues de pala que poden ser necessàries en cas de nevades molt fortes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Meteorologia Redacció - 26-01-2006.
A partir de la nit d’avui dijous i fins la matinada de dissabte la neu es deixarà veure a moltes comarques catalanes en cotes superiors als 200m.

Medi Ambient alerta de risc de neu al Prelitoral
L’arribada d’una massa d’aire fred des de l’interior d’Europa i la formació d’una petita depressió a la Mediterrània faran que les precipitacions siguin en forma de neu, en la major part dels casos, durant les properes 36 o 48 hores. A partir de dissabte a la tarda, l’arribada d’una massa d’aire cada cop més càlida i humida iniciarà un temporal, però en aquest cas de pluja, per la qual cosa la neu que hagi caigut abans es fondrà i no s’arribarà a glaçar.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 19-08-2005.

Avís de pluges localment intenses al litoral i el pre-litoral català

El Servei de Meteorologia de Catalunya ha emès un avís en nivell 1 pel risc alt de tempestes a la zona del litoral i el pre-litoral català. Les precipitacions poden arribar ser en forma de xàfec i tempesta, i localment aniran acompanyades de calamarsa o pedra. És probable que puntualment s'acumulin més de 50 mm. El mateix avís es repeteix pel dia de demà, on també es poden arribar a enregistrar pluges que localment arribin als 50 mm. Precisament l'Agència Catalana de l'Aigua ha alertat del risc de riuades als municipis del litoral i prelitoral català davant la previsió de fortes pluges en les pròximes 48 hores, i per això ha demanat als ciutadans que extremin la precaució per evitar accidents. Travessar carrers inundats, rieres i altres passos també significa sotmetre's a riscos innecessaris en cas de pluges torrencials, com va passar durant les últimes riuades que ha viscut Catalunya, on a principis d'agost va morir un agricultor de Sant Pere de Vilamajor (Barcelona) quan el tractor que conduïa va bolcar i va ser arrossegat pel corrent a la riera Cànoves de la Roca del Vallès.

Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 30-04-2005.

Els pluviometres han treballat poc aquest abril
Terrassa pateix l'abril més sec des de l'any 1897
La Península Ibèrica està patint una greu sequera com no es veia des de fa 60 anys. A Terrassa aquest serà el mes d'abril més sec dels últims 108 anys. Fins ara, l'abril menys plujós a Terrassa era el de 1927, quan van caure només 7,6 litres per m2. Però aquest abril encara ha estat més sec, ja que només s'han recollit 6,8 litres per m2, segons ha explicat Josep Maria Gibert, professor de Química del Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya i col·laborador de l'Institut Nacional de Meteorologia.

Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 28-02-2005.
El Vallès Occidental continua en fase de prealerta

Es mantè activat el Pla Neucat en fase d'alerta a diverses comarques catalanes
La Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil informa que ha actualitzat, a les 19'15 hores, el Pla d'Emergències NEUCAT, segons el butlletí del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).Fins a les 01'00 hores de la propera matinada hi ha activada l'Alerta a les comarques següents:

Molt Probable: Alt Empordà, Baix Empordà

Probable: Gironès, Garrotxa, Maresme, Pla de l'Estany, Osona, Ripollès, Selva i Vallès Oriental
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1